VOLUMUL 2 - CAPITOLUL 2

11.4K 913 178
                                    

DEVON BLACK
"Vrei si o țigară?"

Aducerea în discuție a lui Drake s-a simțit ca o lovitură direct în moalele capului. Probabil eram cu adevărat egoistă din pricina faptului că încercam să nu mă focusez pe tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, dar adevărul era că erau două variante: încercam îmi iau gândul din acel loc măcar pentru câteva ore sau îmi pierdeam mințile. Știam că Drake era ca un leu în cușcă, dar în aceeași măsură, lovind polițiști nu făcea nimic altceva în afara de a complica lucrurile. Am preferat să tac și doar mi-am trecut degetele prin păr, încercând să mă calmez. I-am aruncat o privire fugitivă și expresia lui dezarmată m-a făcut să simt un gust amar pe limbă.

Nu a fost necesar să îmi bag nasul în problemele lui și cu siguranță nu ar fi trebuit să îi dezgrop ceva ce s-a chinuit să îngroape. I-am aruncat cu un rânjet drăcesc, atunci când o idee ridicolă mi-a străfulgerat mintea.

— Te ține să fii băiat rău pentru o noapte?

Și-a arcuit o sprânceană, privindu-mă curios și confuz în aceeași măsură, iar expresia lui a fost suficient de amuzantă, încât să scap un chicot.

— Nu știu ce înseamnă în viziunea ta băiat rău, dar te asigur că n-o să dau în cap nimănui.

— Nu că ai fi în stare, am mormăit, prinzându-i brațul pentru a-l trage lângă mașină.

— Vrei să conduc eu?

A mărit ochii și mi-am reprimat hohotul de râs văzându-i expresia atât de oripilată.

— Urcă în mașină, Black, mi-a aruncat, urcându-se la volan.

— Unde mergem? m-a întrebat imediat ce am părăsit parcarea și a trebuit să îmi mușc vârful limbii pentru a nu izbucni în râs.

— Să facem rost de niște cagule, am blufat pe cel mai serios ton al meu și el m-a privit ca trăsnit.

— Calmează-te, Tate. Promit să nu facem nimic prea ilegal.

Replica mea nu l-a ajutat prea mult, căci privirea pe care mi-a aruncat-o spunea clar și răspicat: „Cine m-a pus să o ascult pe dementa asta?".

— Mergem până la mine mai întâi, l-am anunțat și a ridicat din sprâncene, sugestiv.


— Nu mă așteptam să fii atât de directă, mi-a replicat, jucăuș și l-am lovit în umăr. Și acum ești și puțin agresivă, a adăugat.

Eram puțin înspăimântată de faptul că am ajuns să mă înțeleg cu Hades și că totul decurgea atât de natural, de parcă până și în trecut ne-am fi înțeles la fel de bine. Nu știam ce ar fi trebuit să simt despre asta, dar trebuia să recunosc că mă speria într-o oarecare măsură. Tot drumul am încercat să nu mă holbez la el ca ultima puștoaică hormonală, dar mi-a fost aproape imposibil, având în vedere că nemernicul era rănit și în ciuda faptului că purta un hanorac șifonat peste un tricou și avea părul ciufulit, tot arăta mult mai sexy decât majoritatea bărbaților pe care i-am cunoscut. Privirea mi-a alunecat pe degetele care erau strânse pe volan și mi-am simțit corpul cuprins de un val fierbinte atunci când mi-am amintit modul în care mi s-au înfipt în păr și s-au plimbat pe corpul meu îmbrăcat.

Impactul Vol. I din seria "M-am Nenorocit" || PUBLICATĂWhere stories live. Discover now