28.Bölüm:

108 11 0
                                    


Eve geldiğimizde min sungla konuşmamıştık. Ben odamda dinlenirken o ne yapıyordu bilmiyorum. Yemek saati geldiğinde kapımın çalınmasıyla başımı oraya çevirmiştim.

''Gelebilir miyim kyungsoo?''

''Evet.''

Min sung içeri girdiğinde Yatağımda biraz daha doğrularak sırtımı yatak başlığına yaslanmıştım.

''Yemek hazır. ''

''Tamam.''

Tüm konuşmamız bu kadardı. Ona kırgın veya küs değildim sadece bir şeyleri daha iyi fark etmiştim. Ben min sungu evet arkadaşça seviyorum ve ona değer vermem gerektiğini düşündüğüm için onunla öpüştüm ama ben hala jongini seviyordum. Kendimi çok kötü bir insan gibi hissediyorum. Ben min sungu da mahvetmiştim. Jongin beni bırak gitmişti şimdi ben min sungu bırakacaktım. Ona bunu nasıl yapardım. Demek istediğim jongine geri dönmeyi düşünmeme değil. Ona geri dönmeyeceğim. Sessizce yemek masana oturdum ve yemeğimi yedim daha sonrasında ise odama çıkarak uyumaya çalıştım. Min sung beni affetmeliydi. 

***

gece 02.15

Min sung yattıktan bir saat sonra yatağımdan yavaşça kalkarak daha önce hazırladığım çantamı da alarak merdivenleri teker teker sessizce indim. Çelik kapıya geldiğimde neredeyse nefesimi tutmuştum. Kapıyı da yavaşça açarak kendimi dışarı atmıştım. 


Arkadaşlar çok kısa biliyorum ama yapmak istediğim bir şey var. Yeni bölümde size bir sürprizle gelebilirim. 

SESSİZ GECE (TEXTİNG KAİSOO)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora