XI.rész

3.5K 183 2
                                    

Felmentünk a szobámba és ahogy Lis kinyitotta az ajtót tátva maradt a szája.
-Tetszik?-kérdeztem fülig érő szájjal.
-Aham! Mostantól nálad fogok lakni!!!-jelentette ki.
-Oké, de akkor szedek bérleti díjat.-már mind a ketten röhögtünk és fulladozva feküdtünk ki az ágyra.
-Hallod zuhizzunk le, majd utána pizsibe és fagyival meg minden nasival mindent és mindenkit megbeszélünk oké?-kérdezte.
-Oksi! Kezded vagy kezdjem?-nem is válaszólt a kérdésemre, már csukta is be maga mögött a fürdő ajtaját. Amíg zuhanyozik én felmentem a közösségi oldalakra és megláttam, hogy Dominik borítóképet változtatott amin én is meg vagyok jelölve. Gyorsan megnéztem a képet és az a összeöltözött, tusvonalas baromkodásunk volt. Gyorsan beszíveztem a képet, majd megnéztem a likokat. Kétezeregyszázhat. Huh! Nem semmi... Majd megnéztem alatta a kommenteket. Rengeteg cicababa kommentelt alá olyanokat, hogy:

-Jaj Domicica te még így is szép vagy.

-Gyönyörű vagy!💖💖💖

-Csodálatos vagy Domi drága csak az a ronda csaj nem kéne a képbe!💗-ronda csaj????????? Jólvan ez sziven ütött.....ja nem mégse....De az még is szarul esett, hogy ennyi csajjal "viszonya" van, csak barátilag is,vagy ki tudja, nem az a bajom, hogy barátkozik csajokkal, hanem az, hogy csak ribancokkal lehet???!!! Na jó túl teszem magam rajta... De hát nem is a pasim?!! Mit érdekel engem, legyen minden este más lánnyal nem vagyunk együtt....
Majd megnéztem még a haverjai kommentjét is.

-Hé Dominik ki az a csaj melletted??!-furcsa, de a haverjainak válaszolt. A cicababáknak nem akkor csak van remény nem? Nah, de.
Domi: A padtársam😇

-Gyönyörű vagy Domi csajszí, de a csajnak melletted jobbán áll ez a szerelés😂
Domi:Köszi...most egy világ tört össze bennem💔😥

Úgy látszik bejövök a fiú barátainak. Mondjuk van közöttük egy pár helyesebb. Gondolat menetemből Lis szakított meg. Aki megjelent pizsijében, ami egy rövid nadrág és egy hatalmas poló volt.
-Nekem is ugyan ilyen összeállítású a pizsamám!-röhögtem.
-Az jó!Akkor  siess zuhizz le, vedd fel a pizsid, hozz kaját és dumcsizunk!
-Csak ennyi kérésed van?-nevettem rajta. Ő próbált komoly maradni, de nem nagyon sikerült neki, mert Őfelsége is elnevette magát. Gyorsan  besiettem a fürdőbe ledobtam magamról mindent, felfogtam kontyba a hajamat és beálltam zuhanyzókabinba. Megengedtem a forró vizet ami kissé égette a bőrömet, de jól esett. Bekent magamat a kedvenc tusfürdőnnel, aminek mojito illata van. Lemostam magamról majd kiszáltam a kabinból. Egy törülközőt terítettem magam köré. Majd vettem volna fel a pizsim, de hát nem hoztam be. Így hát kimentem törülközőbe és megálltam a szekrényem előtt. Kivettem egy fehér adidasos XXL-es felső, ami még apáé volt így olyan illata volt , mint neki. Fehérnemű, majd kisnadrág és húztam is vissza a fürdőbe. Felöltöztem, kimostam a fogamat és kifésültem a hajam és rohantam is vissza Lishez, aki nagyon elvolt foglalva a telefonja nézésével, ezért ráugrottam.
-Hali!!!! Mit nézel ennyire???-kérdeztem a baràtnőmtől.
-Dominik borítóját és az alatta lévő kommenteket.-mondta.
-Oké akkor kezdjük Dominikkal?
-Igen! De előszőr kajaaaa!!!
-Oké nyugi, éhen ne halj nekem!-nevettem el magam, majd mentem le a konyhába nasiért. Egy csomag gumicukor, egy doboz málnafagyit, kèt kanalat, és földimogyorót vettem a kezembe és már trappoltam is fel velük.
Leraktam az ágyra a svédasztalos éjjeli kajánkat és elkezdtünk enni. A fagyra Lis rászórta a gumicukror és úgy kezdte el kanalazni.
-Vigyázz popsira megy!!-szóltam oda neki röhögve, mire ő megnézte az említett részt és meglegyintette a kezét egy olyan "nem baj még mehet" nézéssel és falta tovább a fagyit.
-Nah, akkor Dominik! Mi van veletek??
Együtt vagytok??-kérdezte barátnőm.

〰Megbolondítasz〰Where stories live. Discover now