deel 2

45 1 0
                                    



(hierboven Dounia^)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(hierboven Dounia^)

perspectief Dounia:

Adil, shit! hij mag me echt niet zien man vooral niet nu hier in de Jumbo. Ik liep snel naar de kassa en rekende m'n boodschappen af ik had geen zin om die hele weg terug te lopen naar huis dus ik wachtte op m'n bus. nou jullie zullen je vast wel afvragen wie Adil is. Adil is een Marokkaanse jongen en heeft drie jaar bij mij in de klas gezeten vanaf de brugklas tot en met havo 3 daarna werd hij lager gezet naar de mavo. toen hij lager werd gezet is hij ook gelijk naar een andere school gegaan. Ik heb hem daarna niet meer terug gezien. Op de een of andere manier ontwijk ik hem altijd, ik vond het ook heel jammer toen hij opeens van school af ging ik heb nog nooit echt een goed gesprek gehad met hem of iets in die richting, zou ik hem leuk vinden? shit man ik mag hier echt niet aandenken. Mijn bus kwam ik stapte in en liep het laatste stukje naar huis. Ik kwam thuis aan en zag Omar en Nassim ik groette ze allebei en liep snel naar boven iedereen sliep nog ook Damia en Oualid zijn gaan slapen. ik keek op mijn telefoon en zag dat ik nog ongeveer 45 minuten had shit ik moet haasten. Ik nam snel een bad deed een witte shirt aan van Calvin klein een en zwarte scheurtjes broek ik rende naar beneden en pakte mijn tas mijn Macbook zat er ook al in dus het was goed zo ik zag dat Omar en Nassim al weg waren zeker naar m'n vader toe gegaan ik pakte de bus op weg naar school.

perpectief Adil:

Ik werd wakker nam een koude douche en liep naar beneden met een handdoek om me middel . Ik dacht weer aan gisteren avond ik had niet normaal veel gedronken man gelukkig had m'n maatsko Benyamin me naar huis gebracht anders was ik zeker ergens op straat in slaap gevallen. Owjah trouwens helemaal vergeten even mezelf voorstellen nou ik ben Adil (20) en woon alleen in een appartement. Niet te klein niet te groot geld?? zat!. Ik kom nooit geld te kort waarom ik alleen woon? Nou toen ik een jaar of 6 was overleden m'n ouders. ze waren onderweg naar Italië alleen de vliegtuig stortte neer weg waren ze. Sinds dien ben ik hard geworden. Verder ben ik enige kind. Normaal zou je dan verwend moeten zijn maar dat is bij mij niet het geval ik woon al 2 jaar lang in deze appartement en lijd een gelukkig leven misschien niet helemaal, ik mis wat in mijn leven maar wat? Mohiem genoeg over mijn leven, daar stond ik dan met een handdoek om me middel midden in de keuken wallou eten gewoon helemaal niks dus ik besloot om even snel naar jumbo te gaan man. Daar aangekomen zag ik in de verte een bekende meisje staan in een Real Madrid trainingspak. Zal ik op der afgaan of niet man?? Ik wou net op der afgaan totdat ze opeens weg was oké raar wesh is ze gevlogen haha! Maar ik pakte dus wat te eten en liep naar de kassa ik zal en moet weten wie dat meisje was....

(hieronder is Adil)

(hieronder is Adil)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

perpectief nassim:

Ik werd wakker en zag op mijn telefoon dat het half 12 was over ongeveer uurtje moesten ik en Omar bij de lounge van m'n vader zijn we mochten vandaag lekker El Patron spelen, Omdat mijn vader een belangrijke reis moet maken naar Frankrijk.Ik zag dat iedereen in het huis nog sliep, wollah deze mensen slapen allen man. Ik besloot om naar Omar zijn kamer te gaan en hem wakker te maken. Nifauwwww wordt wakker wordt pa maakt ons af als we niet op tijd zijn vriend. ''Saff ik kom eraan leg m'n pak klaar man''. ik legde twee zwarte Nike Tech pakken klaar met eronder zwarte Louis ook nog onze gun klaargelegd. Ik zag dat de badkamer van boven vol was dus ik ging maar in de badkamer van Dounia en Damia ze hebben wahed heerlijke bad daar pffieuwww. M'n zusjes worden altijd verwend man we doen alles voor hen en m'n moeder zijn onze nummer 1 hier in het huis. Toen we helemaal klaar waren en aangekleed pakte ik nog de sleutels van onze Range man. We waren net op tijd om te vertrekken, Totdat Dounia binnen kwam ze groette ons en we groette haar terug . Ik weet niet maar op de 1 of andere manier zijn wij echt te droog in de ochtend veeltste droog. we reden snel naar lounge van ons pa daar aangekomen liepen we naar binnen. Blijkbaar was m'n vader al vertrokken dat wordt straks preek thuis over dat je niet te laat moet komen dit dat. Ik zag een paar lekkere wijven man pfff. die ga ik straks zeker pakken eerst even El patron spelen met Omar man.''Hamza luister dan die twee junkies van west je weet wel komen hier niet meer binnen ik wil geen kinderbijslag gevechten hier Saff!'' Saaf komt goed Nifauuuww!. We deden nog ons werk, want vanavond wordt het feesten man.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 06, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

dounia en damiaWhere stories live. Discover now