FİNAL

36.1K 1.2K 618
                                    

Evettt final bölümü geldi. Çok uzun bir bölüm ile geldim umarım keyifle okursunuz (: Hatalrımız olduysa affola



Bölüm Şarkısı -Ferdi Tayfur- Sevdalılar Beni Anlar

Varlığının tiryakisi 
Yokluğunun delisiyim 
Beni senden mahrum etme 
Gözlerinin hastasıyım 

Sevgim yüce dağlar kadar 
İçerimde volkan kaynar 
Anlamazsın sen bebegim 
Aşık olan beni anlar 

Revamıdır harab olmak 
Aşkın ile her an yanmak 
Göz yaşından başka nedir 
Seni sevip sensiz olmak 

Aşkım yüce dağlar kadar 
İçerimde volkan kaynar 
Bilemezsin sen küçüğüm 
Sevdalılar beni anlar 

Farzedin Giray söylüyor 😂😂

"Sen ne saçmalıyorsun be!? Ne demek evli değilsin!? "Bu yaşadıklarına anlam veremeyen adam dişlerini sıkarak tısladı. "Bana hemen karımı getir! "Doktor Giray'ın gerilen halini farkedince onu sakinleştirmek  için başıyla onayladı.

"Tamam!Tamam sakin olun! Galiba bir yanlış anlaşılma oldu ama şimdi izin verin önce sizi bir muayene edelim. Daha sonra bunları konuşuruz. Aileniz dışarıda bekliyor. Kimi görmek istiyorsanız hemen bildireceğiz. "Doktor sözlerini bitirince hemşireye başıyla dışarıyı işaret etti. Hemşire doktorun isteğini anlayarak hızla dışarıya çıkarken Doktorda Giray'ın muayenesini yapmaya başladı. Rutin kontrollerini yapan adam her şeyin normal seyrinde olduğuna kanaat getirince bir kaç soruyla emin olmaya çalıştı.

"Giray Bey hangi yılda olduğumuzu bana söyler misiniz?"Doktorun sorusu ile gözlerini deviren adam bir an önce karısını görmek için hızla cevap verdi.

"2017!Mart ayındayız! "Doktorun bakışları tekrar hemşire ile kesişince şüpheli bir şekilde konuştu.

"Hemen Bülent hoca'yı çağırın. Giray Bey'i bir de onun muayene etmesini istiyorum. "Hemşire hızla odadan ayrılırken doktor tekrar Giray'a döndü.

"Giray Bey biraz dan normal odaya alınacaksınız. Bende ailenizle görüşeyim daha sonra görüşürüz. "

"Ben bir an önce karımı ve kızımı görmek istiyorum!"Neler olduğunu neden bu hastanede olduğuna dair hiç bir şey bilmiyordu ama şu an için karısı ve kızının nerede olduğundan başka hiç bir şey düşünecek durumda değildi. Çıkmak için kapıyı açan doktor Giray'ın sözleri ile omzunun üzerinden bakarak cevap verdi.

"Giray Bey dediğim gibi odanıza geçtiğiniz zaman ailenizle görüşe bilirsiniz." Giray doktorun sözleri ile bıkkınca bir nefesi ciğerlerine çekerken göğsüne saplanan acıyla yüzünü buruşturdu.

"Giray Bey kendine geldi. Birazdan normal odasına alınacak."Salih Bey ve Ayten Hanım mutlulukla bir, birine sarıldı. Demir ve karısının ölümü Giray'ın zayıf olan kalbini çok fazla hırpalamıştı. Kardeşi gibi gördüğü adamın acısına dayanamayan kalbi iflas edince üç ay komada makinalara bağlı bir hayat sürmüştü.Sonunda organ bağışı sayesinde uygun bir kalp bulununca bu eziyet dolu bekleyişte sona ermişti.Fakat Giray başarılı geçen ameliyatına rağmen  bir haftadır kendine gelemiyordu. Salih Bey ve eşi Ayten Hanım her gün iyi bir haber için beklerken sonunda oğullarından bir tepki gelmiş ve iyi olduğu haberini almışlardı. Karı koca mutluluklarını paylaşırken doktorun sözleri ile ona döndüler.

"Salih Bey, oğlunuz karısını görmek için ısrar ediyor."Doktorun sözleri ile şaşkın ikili bir birine bakarken adam sözlerine devam etti. "Bildiğim kadarı ile Giray Bey evli değil ama boşanma gibi bir durumu falan varmıydı acaba? "Ayten Hanım anlamsız bakışlarla karşısındaki adama bakarken Salih Bey cevap verdi.

SİDELYA (Cennet Çiçeği)  TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now