6.

7.2K 399 11
                                    

- a barátod?- kèrdi
- nehm...csak....mindegy egy ismerős.
- menj az "ismerősöd" után.-mutat idèző jelet ujjajival.
- hagyj már...majd beszèlek vele-mondtam.
- rendben rendben. Zayn merre van?-kèrdi
- ilyenkor edzèsen van.
- akkor menjünk el hozzátok majd meglepjük-mondta egy sunyi vigyorral az arcán. Nevetve bólintottam majd felültem mögè a motorra majd nemsokára már haza is èrtünk.

A nap hátralèvő rèsze csak úgy elrepült. Tommal nagyon jól elvoltunk ès miután Zayn haza èrt èn bevonultam a szobámba ès telefonomon pötyögve rámentem Jack nevère ès megcsörgettem.

Kicsöng....pár pillanat mulva kinyomja. Ujra próbáltam de ugyan az volt a vège.

Isabella: Mièrt nem veszed fel a telefont Jack?

Isabella: Hahó

Isabella: Ne csináld már mit csináltam?

Jack: 10 perc mulva ott ahol elősször találkoztunk.

Isabella: dehát este 10 van!

Isabella: hallod?

Nagyszerű. Most mit csináljak....? Mi van ha csak szórakozik?

Nem foglalkoztam sokáig a kèrdèssel feláltam az ágyról ès a szekrènyemhez lèptem. Elővettem egy kötött pulcsit ès egy kockás nadrágot. Leosontam a lèpcsőn ès az ajtóban halkan felhúztam a cipőt majd az ajtót kinyitottam ès kisurrantam rajta.

Ujjaimat tördelve indultam el az utsza felè majd idegesen megáltam. Megiyedtem.
Sötèt volt ès már az utszánkon túl voltam. Ilyedten kaptam körbe a felyem de csak nèhány házat láttam ahol valamelyik ablakban ègett mèg a villany. Ajkamat beharaptam majd elindultam egy irányba. Nem tudtam merre mentem de bíztam benne hogy jó irányba.

Már 10 perce bolyongtam ès kezdtem kètsègbe esni. Mikor elmentem egy elhagyatott szűk utsza melett valaki közeledett onnan felèm ès pár pillanat mulva oda èrt. Remènykedtem benne hogy hogy Jack az de igen csekèly volt az esèlye. Mikor ide èrt hozzám megpillantottam egy nállam körülbelül 2 vagy 3 èvvel idősebb srácot. Megragadta a derekam.
- hmm...szia cicám-mondta ès csókot hintett nyakamra ès kulcscsontom közè.
- e....engedj el.-mondtam elhalt hangon.
- csak kicsit kènyesztetjük egymást-morogta nyakamba.
- èhn...èhn. Nehm....nem akarom. ENGEDJ EL!- mondom sírva ès kiabálva.
- nah....ha nem ellenkezel te is jobban fofgod èrezni magad- húzott be az utszába ès erőszakosan nekem nyomta magát majd pulcsim alá nyult.

Csak folytak a könnyeim ès hangosan ellenkeztem. Már meg akart csókolni mikor valaki elrántotta töllem. Èn leesek a füldre ès becsukom a szemem. Csak az ütèsek hangját hallom. Pár pillanat mulva valaki átkarolja a derekam ès felállít. Remegtem ès csak sírtam ès sírtam.

Táncos lány, Deszkás srác (Jack Gilinsky ff.)(befejezett)Where stories live. Discover now