Dece

13 3 1
                                    

                         OK. Cred ca nu e in regula sa Primești
un mesaj de la un om necunoscut dar știu numărul . Este numele Simonei . ( acest mesaj este pe grupul clase ) Ne anunța ca de mâine o sa vina un nou coleg pe nume Darius . Ciudat ca îmi trimite mie acest mesaj sau grupului ca de-obicei când afla ceva de la profesori nu ne spune . Zice ca este noul ei prieten .        
( nu m-a mira ) Mai spune ca mâine o sa primim câte o carte cadou de la Scoala atât ...
                    A doua zi m-a duc la Scoala și îmi i-au cărțile din ghiozdan , îmi pun cărțile cu temele făcute pentru materiile de mâine și fug spre clasa . Acolo sunt prietenele mele Ab și Ad și Evelinne in banca din fata cu alte doua prietene de ale mele Izabela și Anastasia . Începe ora de mate apoi cea de romană și altele s.a.
                  După ora de mate m-a duc sa îmi i-au caietele de romană și m-a împiedic de un băiat înalt cu ochii albaștri și parul blond .
           - Scuze , eu sunt Darius cred ca noul tău coleg după cum scrie la clasa de pe caietele tale . Am 14 ani , iubesc baschetul ! Tu cum te numești ?
         - M-a numesc Emili sau mai bine zis Ema cu un m ! Îmi place dansul și înotul și da sunt in clasa cu tine . Eu am 13 ani .
Îmi ridic cărțile . Din spate vine Simona ,  care îl caută disperata pe Darius .
       -Aici erai Darius ! Buna Ema ! ( îmi arunca o privire urâta severa și rea , ca profa de mate ) Hai Darius ca ai întârziat o ora . Du-te tu spre clasa .
      - Pa Ema .
       - Ai grija ca dacă mai vorbești cu el , o sa ia de aface cu mine și a plecat .
      Ce îmi zic in minte ( ea nu se da jos de pe tocuri ?) .

                Evelinne sta pe canapeaua in fata televizorului ea se pare ca sta cu mine m-a bucurăm .!!!!! Îmi fac temele și cobor . Ea îmi spune :
            - Vrei ss mergem diseară la un film cu Ab și Ad ? Vrei ? Îmi spune ea cu entuziasm in glas ...
            - Sigur !!!!

Dece sunt o puștoaică 1Where stories live. Discover now