Prashant Chawla

93 6 0
                                    

Yakışıklı aktör Prashant Chawla, aslında bir Hintli modeldir. Bollywood film sektörüne "Jhoota Hi Sahi" adlı filmde ikinci başrol erkek oyuncu olarak giriş yaptı. Aynı zamanda Waaris, Teen Bahuraniya and Geet Hui Sabse Parayi gibi dizilerde rol aldı ve çeşitli TV şovlarda da çalıştı. Star Plus ekranlarında yayınlanan 'Pyar Mein Twist' adlı dizide de -kötü adam- rolünde oynadı.

Aslında nitelikli bir muhasebeci olan Prashant Chawla çocukluktan beri aktör olmak istemektedir. Onun için Delhi'de aktör olmak üzere eğitim görmüştür. NSD Professor Rita Ganguly'den 1 yıl boyunca oyunculuk üzerine kurs almıştır. Bu oyunculuk eğitiminin ardından çalışma merkezi Delhi'den Mumbai'ye kaymıştır. Yaklaşık 50 reklamda oynamıştır. Economic Times, Sony, Amway, Touchtel, LG ve daha pek çok ünlü markanın ve pek çok reklam ürünün aranan yüzü olmuştur. Ayrıca Prashant, Hint televizyon sektöründe Teen Bahuraaniyaan,Waaris ve Timhari Disha gibi dram tarzındaki ve reytingi yüksek dizilerde baş rol oyuncu olarak sıkı bir giriş yaptı.

Prashant Chawla, arkadaş ortamında tanıştığı Karishma Birdy ile uzun süre çıktıktan sonra 3 Aralık 2013'te evlenmiştir.

Prashant Chawla Hakkında

Adı: Prashant Chawla
Doğum yeri: Delhi, Hindistan
Doğum tarihi: 1988
Boyu: 173 cm
Kilosu: 77 kg
Mesleği: Aktör
Medeni durumu: Evli. Eşinin adı Karishma Birdy.

Prashant Chawla'nın Rang Rasiya Dizisindeki Rolü

Samrat Ranawat, Maithili Samrat Ranawat'ın kocası; Danveer Ranawat ve Mohini Danveer Ranawat'ın büyük oğlu; Sumer Ranawat ve Sunehri Ranawat'ın büyük abisidir. Aynı zamanda 'nın başrol erkek oyuncusu Rudra Pratap Ranawat'ın kuzenidir.

Samrat, saygılı bir oğuldur. Aile şirketlerini elinde tutan, işleri yürüten ve aile bütçesini finanse eden yine Samrat'tır. Samrat aile işlerini yürütmektedir ama bir taraftan da onun için ne kadar ulaşılmaz bir hayal gibi olsa da aslında sürekli kendini işini kurmanın hayalini kurar. Ama annesi Mohini onunla ve onun bu fikriyle alay eder. Kendi işini kurması için gerekli sermayeyi de ne kadar ihtiyacı olduğunu bilse bile Samrat'a vermez. Ama Dilsher, iş için ihtiyacı olan bu parayı yeğeni Samrat'a verir ve Samrat da Dilsher sayesinde kendi işini kurmayı başarır.İlk müşterisi geldiğinde Samrat mutluluktan adeta kendinden geçmiş bir hale gelir.

Samrat mutluluk içinde tüm aile fertlerine hediyeler getirir ama sevinci annesinin olumsuz tutumlarının gölgesinde kalır. Samrat'ın annesi Mohini, parayı Dilsher'den istediğine emindir ve gereken parayı verdiği için kaynı Dilsher'den nefret eder.

Prashant Chawla Dizileri

-Geet Hui Sabse Parayi
-Teen Bahuraniyaan
-Waaris
-Rangrasiya
-Pyar Mein Twist

Prashant Chawla Filmleri

Jhootha Hi Sahi filminde rol almıştır

Hindistanın En İyi ErkekleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin