XII.rész

517 27 14
                                    

Telt az idő a Fairy tail akadémián. A démonok csendbe mozogtak elkerülvén a feltűnést. Natsuék teljesen beleolvadtak a mágusok mindennnapjaiba. Azóta 3 hónap telt el. Gray lassan felejtemi kezdett és egyre biztosabb volt benne hogy valamit érez Juvia iránt. Majd szétmarta valami belülről amikor véget akart vetni hármuk életének és ez még most is így van ahányszor visszagondol. Az nap reggel is mindenki hozta a sajátos formáját. Natsu mosott szarként vánszorgott be a padjába.
- Milyen óra? -kérdezte haldokolva.
- Kémia szal húzzál a szöszi mellé!- lökte ki a padból Gray.
- Úgylátom visszatértél alsógatyás.- mosolygott majd felállt a padból elbaktatott Juviáért a másik padsorba és leültette a helyére.
- Ne csak én.-kacsintott majd leült Lucy mellé. Gray zavarában csak leült és az ujjait birizgálta valamint Natsut fejben gyilkolászta. Gerard Erza mellett foglalt helyet mert hát a tanár szerint /megsúgom hogy ő Mavis/ jó párost alkotnak és nem puskáznak a másikról. Gajeel pedig Levy mellè ült mert hát Makarov szerint hülye és segítségre van szüksége. A reggel úgy telt ahogy mindig ám amikor az órát jelző csengő megszólalt Mavis helyett Makarov vágtatott be a terembe.
- Figyelem kölkök! A Ballam szövetség egyik iskolája az Oracion Seis rombolásba kezdett a Nirvánát keresve. Azonnal meg kell őket állítanunk és ezért szükségem van a következő tanulókra : Erza Scarlet, Gerard Fernandes, Lucy Heartfelia, Natsu Dragneel és Gray Fullbuster. Neketek a feleadatotok a többi szövetséges iskolával a Lamia Scalelel és Cait Shelterrel meglállítani őket. Juvia Loxar, Levy McGarden és Gajeel Redfox készenlétben marad támadás esetére. Azok akiket a küldetésre soroltam jöjjenek velem. Natsu, Erza, Gray, Lucy és Gerard egyemberként pattant fel és indult osztályfőnükük után.
- Most hová megyünk Papi??- kérdezte Natsu nyűgösen. Makarovnak most arra sem volt ideje hogy leüsse a fiút tiszteletlenségéért inkább sietősen haladt előre.
- Az iskola kisbuszához nagyon kell sietnetek a találkahelyhez.
- Ennyire gáz a helyzet? -kérdezte Lucy. Kérdésére csak egy bólintást kapott válaszul. Többet már meg sem szólaltak inkább csak beültek a buszba. Egy elég sokáig tartó idegörlő utazás után megérkeztek egy romos kis épülethez. Lassan bementek és igen igen meglepődtek az ott gyülekezők látványától. Ott állt Lyon Sherry Yuka és Tobi egy magas idegen kopasz férfi oldalán.

 Ott állt Lyon Sherry Yuka és Tobi egy magas idegen kopasz férfi oldalán

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ő Jura Neekis a Tíz Szent Mágus egyik tagja. Mágiája: Keményfém ez egy föld alapú mágia. A férfi ahogy /mostmár/ Lyonék is a Lamia Scale mágus iskola  becsületes tagja vagyis inkább tanára....
Nem messze tőlük álltak a Blue Pagasus diákjai és egy tanára.

 Nem messze tőlük álltak a Blue Pagasus diákjai és egy tanára

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fairy tail démonok közöttWhere stories live. Discover now