📱📱

4.3K 155 4
                                    

,,Pusť mě."zaškemrala jsem na Camerona.,,Nechoď ještě."stáhl si mě zase na klín. Pořád jsme byli v bazénu, dokonce sami dva poslední.,,Už mám varhánky na prstech."ukázal jsem mu moje dlaně.,,Ale Viky."položil si svoji hlavu k mému krku.,,Můžeme se mazlit jinde."zasmála jsem se a konečně se mi podařilo dostat se z jeho sevření.,,A kde?"lezl za mnou z bazénu ven.,,V posteli?"usmála jsem se a s ručníkem šla do Camova pokoje.
V koupelně jsem se svlikla a oblikla si jen spodní prádlo. Cameron už ležel v posteli. Skočila jsem tedy za ním.,,Tak moc mě to mrzí."přejel mi po boku.,,Nemusí , stálo to za to."pohladila jsem ho po líci a políbila ho.,,Muselo to bolet. Omlouvám se Vi...",,Hej. Už o tom nechci slyšet​ ani slovo. Nebolí mě to. Dalo se to ignorovat. Nemůžeš za to a nech toho. Jsou to jenom modřiny. Ty zmizí."stiskla jsem mu bradu, abych upoutala jeho pozornost.,,Miluju tě."šeptla mi do krku.,,I já tebe. Co tu budeme dělat?"přehodila jsem si nohu přes jeho bok.,,Já bych věděl."zajel mi pod kalhotky na zadek rukou.,,Za bílýho dne?"zasmála jsem se.,,V noci, ve dne. V posteli, na koberci. Kdykoliv a kdekoliv."kousl mě znova do krku a zaryl svoje nehty do zadku.,,Až tak?"koukla jsem se na něj.,,Víc než to."zamumlal.,Je výhodou být holka."zasmála jsem se.,,V jakým smyslu moje milá?"Cameron se opřel o loket, aby mi viděl do obličeje.,,Můžeš kluka vzrušit kdykoliv chceš. Není na nás tolik poznat nadrženost. Kluk ti nenaladí takový chutě bez dotyku. Je toho hodně můj milý."pohladila jsem ho po tváři.,,To je pravda. Ale s prvním bodem nesouhlasím."zasmál se.,,Chceš se vsadit?"nakrčila jsem obočí.,,Jdeš na svoji smrt."znova mi stiskl zadek.,,Co když vyhraju?"založila jsem si ruce na prsou.,,Odletim s tebou na měsíc do Anglie."řekl rozvážně.,,Ne. To nechci. Nechci abys něco takovýho dělal díky blbý sázce."zamračila jsem se na něj.,,To je pravda. To udělám stejně, ale tak jiná odměna."začal přemýšlet.,,Můžu trest vymyslet až po rozsudku?"zeptala jsem se nejistě.,,Když budeš souhlasit s mojí odměnou."jazykem mi přejel po spodním rtu.,,Jaký ?"čekala jsem na jeho odpověď.,,Když vyhraju. Můžu si s tvým tělem dělat co chci."kousl mi do toho rtu.
,,Jedna noc.",,Čtyři.",,Dva",,Tři",,To není fér. Co chceš s mým tělem dělat tři noci?" nakrčila jsem čelo.,,S tvým tělem bych dovedl dělat různý věci i celý měsíc."řekl a při tom prozkoumával jednou rukou části mého těla.,,Platí."řekl a já se usmála ,,Polibek na to?"řekla jsem a on mě políbil.,,Polibek na to."usmál se a já jsem se převrátila na něj. Zachumlala jsem se k němu a zavrtala si moji hlavu zase k jeho krku. Budu se muset snažit tu sázku vyhrát. Ale tak pomyšlení na jeho odměnu, to by zase nebyl tak špatný trest, ani pro mě.

BABE: Love ya xxxxWhere stories live. Discover now