Hoofdstuk 9

2 1 0
                                    

Daar lag ik dan, hadden jullie het al verwacht? Toch gebeten, en ik lag daar bijna dood, ja je leest het goed BIJNA! Dus ik leefde nog! 

'Jane? JAAANNEE???!!! Je had beloofd om met de barbies te gaan spelen! En dan ga je lopen slapen! Nou zeg ook lekker aardig!!'zei Lola pissig. 'Huh?! Wat?? Wacht, leef ik nog?! riep ik blij. 'Ja, duuhh dombo.. Nou kom gaan we met de barbies spelen.' zei Lola alsof ze super slim was. 'Wacht ik moet eerst Lois zoeken..' zei ik verward. Ik voelde in mijn nek. De wond. De wond is weg.. Ik voelde me anders. Alsof ik krachten had. Ik stond op een beetje duizelig maar maakt niet uit. Ik rende naar buiten, ik zag Lois zitten, ze staarde voor zich uit en deed niets. Ik riep haar maar ze reageerde niet. 'Hey, haalllloooo?! ben je daar??' zei ik. 'gggghjhhhhh,' zei steekte hele grote tanden naar me uit, ik ging achter uit (ik heb geen idee hoe ik dat ggghhhh anders moet zeggen maar ik denk dat je het wel snapt) 

Ik snapte er niet veel van maar ik ging maar weg, ik struikelde maar ik viel niet op de grond. Ik hing in de lucht. Verrek dat klopt niet! Ik voelde aan mijn tanden. Die waren gegroeid. Het begon eindelijk tot me door te dringen. Ik ben een vampier.. Ik haalde mijn handen door mijn haar, ik keek ernaar. Het was zwart. Ik had zwart haar.. Ik had altijd bruin haar! En nu is het zwart! Ik was er nou niet echt blij mee. Ik rende naar het gat. Daar omheen lag water. Ik keek in het water Ik was echt een vampier.. Zwart haar, zwarte lippen, een hele lichte huid.. Rode ogen en lange hoektanden. Ik moest huilen.. Waarom ik? Ik dacht dat ik eindelijk mensen had waarvan ik kon houden (en dan moet je even niet mijn moeder erbij denken). Ik wou door het gat springen want nu kon ik toch vliegen. Maar ik kon het niet ik kon Lois niet alleen laten..  

Ik ging naar haar toe, ze leek geschrokken. 'Jane? Deed ik net gemeen tegen je?' vroeg ze onschuldig. 'eeuuhhmm, ja wel een beetje maar dat geeft niets. Weet je het al?' vroeg ik. 'Dat we vampieren zijn? Ja, dat weet ik. Maar dat wil ik niet, ik wil terug!' zei Lois.. 'Ja ik ook, als we terug door het gat gaan kunnen we snel nog bij mij onze haren verven, lenzen kopen en lippenstift. Dan moet het toch goed gaan? Dus dat gingen we doen...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 21, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Had ik dit maar nooit gedaan..Where stories live. Discover now