δέκα εννιά.

108 16 0
                                    

"Προσωπικό μήνυμα"

[Niall]

Εγώ: taking every breath away

Εγώ: with alL OF THE MISTAKES I MADE

Εγώ: FROM ALL THE TEXTS THAT I SAVED

Εγώ: Mel???

Εγώ: πίστευα πως θα ήθελες να τραγουδίσεις μαζί μου μετά από την συναυλία.

Εγώ: εντάξει μάλλον είσαι κουρασμένη.

Εγώ: καλό ύπνο!!

[...]

"Προσωπικό μήνυμα"

[Niall]

Εγώ: Melanie?

Εγώ: έχουν περάσει πόσες ώρες, τι συμβαίνει??

Εγώ: αν κανονίζεις τον γάμο σου με τον Calum δέχομαι να μην απαντάς.

Εγώ: πφφφ, γίνεται κουραστικό...

"Προσωπικό μήνυμα"

[Niall]

Εγώ: Liam,

Εγώ: τι συμβαίνει? Γιατί δεν μου απαντάει η Melanie???

Payno: Niall, η Mel είχε ένα ατύχημα...

Εγώ: τι?

Την ίδια στιγμή με κάλεσε για να μου πει την διεύθυνση του νοσοκομείου. Ένιωθα αρκετά άσχημα για να οδηγήσω, πόσο μάλλον για να πάω μόνος μου εκεί οπότε ο Liam ήρθε να με πάρει. Μέσα στο αυτοκίνητο μου εξήγησε πως έγινε.

Ο μπαμπάς της προσπάθησε, με καλή πρόθεση πάντα, να κάνει κάτι για την κόρη του. Όσο αυτή ήταν στη συναυλία, όμως, αυτός βρισκόταν σε ένα μπαρ και έπινε. Αυτή ήταν η κακή συνήθεια του πατέρα της. Ξεκίνησε με δύο αθώα ποτηράκια και κατέληξε σε επιστροφή στον εθισμό του που ήταν αρκετά κοντά να ξεπεράσει. Φεύγοντας τράκαραν πάνω σε ένα απομακρυσμένο σπίτι που ευτυχώς δεν κατοικούσε κάνεις. Ένας περαστικός κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο τους μετέφερε στο κοντινότερο νοσοκομείο. Ο πατέρας της δεν τα κατάφερε.

Είχε πεταχτεί ολόκληρος από την θέση του και τον βρήκανε με ανοιγμένο το κεφάλι του και το σώμα του σε περίεργη στάση στο καπό του αυτοκινήτου. Δεν είχε φορέσει εξαρχής ζώνη ασφαλείας. Η Melanie καθόταν στα πίσω καθίσματα με την ζώνη της αλλά η σύγκρουση ήταν αρκετά μεγάλη και την βρήκαν αναίσθητη με μερικές γρατσουνιές στο σώμα και αρκετό αίμα στην περιοχή του κεφαλιού. Ο Liam μου είπε την αλήθεια, βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση αλλά οι γιατροί είναι συνέχεια πάνω από το κεφάλι της.

TTYL | N.HΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα