<•SB•> Kıskançlık

225 12 1
                                    

Öncelikle selamlar okuyanlar okumayanlar. Umarım kitabı beğenmişsinizdir. Bu bölümüde beğenirsiniz.⭐️vermeyi unutmayın 🌹
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

İnsanların manzarası vardır, mesela sen çok güzel bir yaz akşamı, gökyüzünün en uzak noktasında bulunan kutup yıldızı gibisin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

O gün Denizin beni öpmesine karşılık üzerimden iterek hemen ayağa kalkmıştım. Sonrasında böyle yaptığım için Deniz sinirlemişti ve sağlam bir kavga etmiştik. Günlerdir ne o benimle konuşuyordu nede ben onunla.

Artık okullar da kapanmıştı. Her gün bu koca evde tıkılıp kalıyordum. Arada sırada İrem ve Buse yanıma gelip yalnızlığıma ortak oluyorlardı.

Yaz gününün vermiş olduğu bunaltıyla yerimde doğruldum. Rahat edemiyordum artık bu evde. Bu evden çıkıp gitmek istiyordum. Kalbimin derinliklerinde Deniz özlemi vardı. Aklım onun bu yaptığı davranışa karşılık sinirli olsada kalbim tam tersini söylüyordu.

Ruhum yalnızlığa alışmış olsada hala yanımda birileri olsun istiyordum. Şevkat görmek,biraz da olsa sevilmek. Yataktan doğrularak banyoya ilerledim.

Hava zaten sıcaktı soğuk duş bana iyi gelicekti. Küveti doldurmaya başladığımda aşşağıdan gürültülü bir ses gelmişti. Aldırış etmeden Küveti dolması için çeşmeyi soğuk suyu ayarladım.

Ağzıma kapanan ellerle hareket etmeye başladım. Kimdi bu! Ağzıma kapattığı bezden eterin kokusunu almıştım. Gözlerimin kapanıp düşmemde cabasıydı.

Kafamın ağrısıyla gözlerimi açtım. "Sare iyi misin güzelin" İşte o günlerdir özlediğim sesten adımı duyuyordum.Deniz ve Kezban abla yatağın başında korkmuş gözlerle bana bakıyorlardı.

"Sen gidebilirsin Kezban abla ben ilgilenirim Sare'yle" Deniz gözlerini benden ayırmadan konuşuyordu.

"Tamam evladım" diyerek Kezban abla odadan çıktı.

Deniz bana sıkıca sarılarak "İyi misin güzelim." Sesi sanki tedirgin çıkmıştı bir anlık.

"Teşekkür ederim iyiyim"dedim fısıltıysa.
Denizin sesi hiddetlenerek "Bunu kimin yaptığını görebildin mi ? Nasıl biriydi"

Güçlükle yutkundum sanki kocaman bir yumru vardı göğsümde."Bilmiyorum sadece banyoya girmiştim. Sonra alt kattan ses geldi ama aldırmadım. Ardından olanlar oldu işte ağzıma bezi kapattı sonrasını hatırlamıyorum."

Deniz beni kolumdan tekrar çekerek kafamı gövdesine yasladı. Kendi sırtını da yatağın başlığına dayayarak konuşmaya başladı. "Bidaha böyle bişey olmasına izin vermem güzelim. Sakın endişe etme. Hadi dinlen biraz" Onun sıcacık,güvenli kollarında uyumak istiyordum sadece. Tanıdığım bu kollar huzur veriyordu bana. Kafamı bakmak için kaldırmıştım gözleri kapalı ağır ağır nefes alıyordu. İkimizinde yüzü birbirine çok yakındı,sanki uzansam onu öpebilirdim. Yüz hatları sanki usta bir heykeltıraşın özenle yaptığı bir heykel gibi mükemmeldi. Bütün kızlar ona hayran olmaması imkansızdı. Önüne düşen kısa saç parçasına elimi uzatarak geriye doğru ittirdiğim sırada Deniz gözlerini açtı.

Elimi hızla çekip kendimi Denizden uzak bir köşeye çektim. Sırtımı dönerek gözlerimi kapattım. Al işte uyanmıştı şimdi ne olacaktı.
Deniz arkama sokularak sıcak nefesini enseme üfürdü. Heyecanlandığımı anlamamasını istiyordum. Ama kalbim bu hızda atarsa pekte mümkün değildi.

SADECE BENİMWhere stories live. Discover now