Between the Two Love

1.6K 76 29
                                    

                                                                     -Plot-

Lastrade için en kötü günlerden biriydi. Lena ile aralarında gerçekten şiddetli bir kavga geçmişti. Lena evden ayrılmış ve bir süre görüşmemeleri gerektiğini söylemişti. Tam da her şey Lestrade için yoluna girmişken bu ayrılık onu derinden sarsmıştı. Aslında ayrıldıkları için sevinmiş miydi yoksa üzülmüş müydü buna kenside tam karar veremiyordu. Aslında gerçekten Lena'dan ayrıldığına üzülmüştü, onun aklına takılan asıl mesele Lena'ya gerçekten aşık olup, olmadığıydı. Birlikte oldukları süre boyunca buna hiçbir zaman tam emin olamamıştı. Evet onu seviyorudu; ama ona gerçekten aşık mıydı yoksa bu sadece bir sevgi miydi ? Aklı çok karışıktı. Şu anda yapacağı en iyi şeyin dışarı çıkıp birkaç bira içmek olduğuna karar verdi.

                                                     * * *

Saat çoktan gece yarısını geçmişti. Lestrade sarhoşluğun zirvesindeydi. Birden titrediğini hissetti. Telefonu çalıyordu. Arayan Sally'di. İsteksizce telefonu açtı. Sally, St. James's Park'ta bir ceset bulunduğunu; fakat hükümetle ilgili olduğu için çok acil bir olay olduğunu söyledi. Lastrade, barmenden kendine az da olsa gelebilmek için kahve istedi. Kahveyi içtikten sonra en azından yürüyebilmeyi diledi. Birkaç fincan kahveden sonra az da olsa kendine gelmişti. Yani en azından düşünebiliyor ve yürüyebiliyordu. Bası felaket şekilde dönüyordu. Sally'i arayıp kendini olay yerine götürmesi için araba istedi. Olay yerine vardığında Sherlock, John ve Mycroft çoktan oradaydı. Mycroft hükümet ile alakalı bilgileri verdi ve Sherlock ile birlikte tabiki o müthiş çıkarımlarını yapmaya başladılar.

Sherlock: "Parmağında halka şeklinde izler var. USB'yi kendi isteğiyle vermemiş."

John: "Yani .."

Mycroft: "Yani Bay Watson, maktül hükümete ihanet etmemiş."

Ve bunun gibi birçok çıkarım daha .. Bir süre sonra Sherlock ve John eve dönmek üzere olay yerinden ayrıldılar. Saat sabaha karşı üç sularıydı. Lastrade ve Mycroft konuşuyorlardı.

Lastrade: "Ahh .. Başım !"

Mycroft: "Hımm .. Görünüşe göre Bay Lastrade, Lena sizi terk etmiş. Birkaç bira içmek için çıkıp bir düzine içmişsiniz. Buraya gelmek için araba istedin ve .. kurumuş kanın rengine bakılırsa binerken kafanı vurmuşsun. Tekrar kanamaya başlamış."

Lestrade: "Sen na-nasıl ? Neyse boşver .."

Mycroft: "Durun bir dakika yaranıza bakiyim."

Mycroft elini Lastrade'in alnına getirdi. Yarasına dokundu.

Mycroft: "Çok ciddi gözükmüyor ama kanamanız var."

Cebinden mendilini çıkarıp kanayan yaraya bastırdı. Tam o anda ikiside göz göze geldi. Mycroft kızardı ve hemen elini çekti. Mendili Lastrade'e verip;

"Gidip hükümettekilere bilgi vermem gerekiyor. Size iyi günler Bay Lastrade .."

Merhaba :) Çok iyi değilim yazma işinde biliyorum :) Sadece yazmayı seviyorum. Okuyup beğenseniz de beğenmeseniz de yorum yaparsanız beni çok mutlu edersiniz. Ben de yorumlarınızı okuyup hatalarımı düzeltirim. Umarım beğenirsiniz .. İyi okumalar :)

Between the Two Love (Askıda)Where stories live. Discover now