19.Bölüm

95 9 4
                                    

(Lauren'nın ağzından)

Camz da bir gariplik olduğunu hissediyordum. Eskiden bu kadar sakin değildi ve mesajlarda bana her zaman gülücük kalp gibi emojiler atardı ama artık sadece nokta koyuyor nadirende ünlem. Bana soğuk davranmaya başladı camila artık beni sevmiyor gibiydi yoksa onu benden uzaklaştıran bir şey mi vardı? Bu gece rüyamda hayatımda hiç görmek istemeyeceğim Bir rüya gördüm rüyamda"Lucy camila ya sarılmış şekilde oturuyordu bunda kötü bir şey aramalımıyım?" Korkuyorum Lucy nin camilla ya zarar vermesinden korkuyorum aklıma gelen şeyler beni gerçekten çok ürkütüyor. WhatsApp'tan gelen bir mesaj beni ürkütme ye başladı mesaj camila dandı. " Ah LAUREN bunu yapamayacağım Seni seviyorum💕💕💕💕" yazıyordu Peki bana Dün Gece attığı mesaj neyin nesiydi? O mesajda iste " of Lauren beni deli ediyorsun by by!" Yazıyordu Tüm bunları unutup ve kafamı dağıtmak için Forever Love uçurumuna gittim ay batıyordu güneşin dolmasını ise 1 dakika vardı güneşin doğmasına heyecan ve Beklerken arkamdan Biri gelip belime sarıldı içimden camila diye geçirdim ama onun olmadığını anlayınca kollarından kurtulmaya çalıştım ancak arkamdaki kişinin lucy olduğunu fark ettim. Bana
- Hey Lauren Sakin Ol ben senin gibi o kadar acımasız olmayacağım sadece beynine bir mermi yiyeceksin Merak etme bir mermi sana yetecek hey kızım Sakin Ol biliyorum camila ya sarılarak ölmek istiyorsun ama hayallerin suya düştü Benim kollarımda öleceksin!

Dedi ve kafama 1 el ateş etti. Merminin içindeki sıkılar hızla beynimde patlamaya başladı ve yere yığıldım . 1 kaç dk sonra camila koşarak yanıma geldi.

-Hayır yetişemedim hayır lauren hayır ölemezsin.

Dedi. Gözlerim kapanmak üzereydi kafamı çevirdim ve güneşin doğuşuna baktım. Ve daha fazla dayanamayıp gözlerimi kapadım kalbim hızla atıyordu.Biraz sonra ambulans geldi ve beni sedyeyle aldılar camila ağlıyordu ben ise hayata tutunmaya çalışıyordum. Biraz sonra hastaneye gelmiştik beni amilyataneye aldılar 2 buçuk saat sonra amilyaattan çıktım ve yoğum bakı.a girdim ölüm tehlikem ise %94 tü umudu kestim ve camımı düşünmeye başladım.



Vote ve yorumu unutmayın sizi seviyorummm.........💕💕💕💕💕💝

Sun end moon's dreamTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang