Queer&Proud

7.1K 118 17
                                    

Tanıtım

‘’Sehun! Güney Kore’nin genç homoseksüel erkekleri için özel okulu olan QP Lisesi’ne hoş geldin.’’

‘’Pardon?’’

‘’Bekle, ‘erkeklerden’ hoşlanıyorsun değil mi?’’

‘’Hayır.’’

‘’……’’

‘’……’’

‘’Oh, hayatım.’’

‘’Aşk bir okulda bir grup cinsel hüsrana uğramış ve aşırı-deli erkeklerle sıkışmışken hiçbir zaman kolay değildir.’’

Oh Sehun 
İkinci Yıl.

Muhtemelen evrenin en şanssız insanı. Bir yılda dört okuldan atılmış olmasından sonra, Sehun’un inatçılığı yeni okulunun son olmayacağında kararlıdır. Gittiğinde, özel bir şey beklemiyordur ama 17 yıldır ilk kez onun cinsel tercihlerini sorgulattıran şeyle bir araya gelir.

‘’Luhan, lütfen. Hatırlamıyor olabilirsin ama ben tamamen düzüm ve davranışların benim tercihime göre fiziksel mesafeme çok yakın.’’

Xi Luhan 
Üçüncü Yıl.

Rahat ve arkadaş canlısı, neredeyse herkes onu biliyor. Sehun’u gördüğü an onunla arkadaş olmaya karar verir ve çok geçmeden kendini tüm okuldaki tek düz erkeğe aşık olurken bulur.

‘’Bir heteroyu homoya çevirmek o kadar zor olamaz değil mi?’’

Kim Jongin 
İkinci Yıl.

Kesinlikle ukala ve kendini beğenmiş çapkın. Üçüncü sınıftan beri Jongin’in Kyungsoo’ya tutkusu var ve kısanın belirgin iğrenme ve nefretine rağmen tüm zamanını Kyungsoo’yu birbirleri için yaratıldıklarına inandırmaya çalışıyor. Arkadaşlarına göre kolay bir hedef ve karşılıksız aşkı için sürekli acı çekiyor.

‘’Ona bakmadığımı zannettiği zamanlarda Kyungsoo’nun bakışlarını görmelisiniz. Eğer bu aşk değilse, ben aşkın ne olduğunu bilmiyorum.’’

Do Kyungsoo
İkinci Yıl.

Zeki, çalışkan ve eğer olsaydı Anti –Jongin kulübünün başkanı. Jongin’in tanışmalarından beri bitmeyen flörtleri ilişkileri için iyi değildir ve Kyungsoo kendini her saniye Jongin’e gıcık olurken buluyordur. Jongin ve gruptaki arkadaşlarını onaylamaz ve Sehun’u onlardan uzak tutmak için çok çabalar.

‘’Sana açıkça ondan uzak durmanı söylemiştim. Başka bir gerizekalıyla uğraşmaya ihtiyacım yok ve ne yazık ki onun etrafında kim dolaşırsa buna dönüşüyor!’’

Byun Baekhyun 
İkinci Yıl.

Byun Baekhyun’un tutkusuyla ilgili birkaç şey vardır ki bunlar dondurma yemeyi, dondurma için şarkı söylemeyi ve Jongin’e yediği dondurmaları ödetmeyi içerir. Son derece tembel ve rahattır. Jongin’in Kyungsoo’yla ilgili sızlanmalarını dinlemesinin tek nedeni uzun olanın sonunda genellikle ona hep tatlı almasıdır. Baskin Robbins‘te part-time çalışan uzun boylu, enerjik ve kendine fikrine göre iyi görünen yeni işçiyle tanışana dek böyleydi. 

‘’Seni temin ederim ki seni takip etmiyorum. Sadece gerçekten ‘gerçekten’ dondurmayı seviyorum.’’

Park Chanyeol
İkinci Yıl.

Jongin’in Kyungsoo’ya kur yapmasının o güne kadar gördüğü en komik şey olduğunu düşünüyor. Okul için para bulabilmesinin tek yolu var ve bursla daha da pahalı oluyordu, bu yüzden genellikle Kyungsoo’yla birlikte en iyi ikinci öğrenciydi. Dondurmacının yanında işe başlamaya karar verir ve Jongin’in tembel arkadaşı olan Baekhyun’un sınıfta hep uyuduğunu fark eder.

‘’Bir arkadaşım bana senden uzak durmamı söyledi. Anlattığına göre kötü bir etkin varmış. Seni bilmem ama ben onun tavsiyesine uymayı planlamıyorum.’’

Yazar: Lynn_Star

Çeviren: Inflyt

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 25, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Queer&ProudHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin