Yuri on ice

203 13 7
                                    

,,A teď na led přichází Leiko Wakatsuki! Podívejme se! Má přes sebe kapuci! Ale není přišitý ke kostýmu! Drží jen díky tomu že má ještě přes oči šátek!,, vykřikl moderátor když jsem vlezla na led. Dobruslila jsem doprostřed ledu a dala si ruce ke hrudi. Začala hudba. ,,Tancuje na písničku jménem History Maker!,, letošní moje téma je "můj život". Po slovech v písničce "my heart on fire!" jsem skočila a sundala ze sebe kapuci i šátek. Rozevláli se mé bílé vlasy. ,,Vidíte to?!? Už nemá hnědé vlasy ale bílé! A má i jinou barvu očí! To je ale překvapení!,, věděla jsem že někde v publiku je Victor i Yuri. Určitě teď šílí. 

Píseň skončila. Pravou ruku jsem měla nejvýš nad sebou rozevřenou a levou ruku jsem měla dole. Mělo to působit jako že se chci chytit posledního vlákna aby jsem si zachránila život. Spadla jsem na led a vydýchávala se. Pak jsem se zvedla a dobruslila na lavičky. Trenérka ke mě přiběhla a objala mě ,,To je úžasný výkon!,, zakřičela a tekly jí slzy. Moje trenérka se jmenuje Lucya. Stejně jako moje matka. Jaká to náhoda. Nikdo jí neuznává jako trenérku a každý říká že stojí za nic. Možná byla nejlepší hned po mé matce v krasobruslení ale být trenérem jí nešlo. V tom jsem našla výhodu. Nekecala mi do toho co mám a co nemám. Jen mi řekla co zlepšit a držela mě psychicky na hladině. ,,Leiko Wakatsuki má skóre... 386.72?!? Překonala i tu nejlepší krasobruslařku Lucyu Orlov!!,, zařval moderátor a já byla štěstím bez sebe. Ale pak přišel Yuri ,,Jsi ty vůbec Leiko?,, vypadal rozzuřeně ,,Leiko má hnědé vlasy a hnědé oči. Takže mi řekni kde je Leiko!!,, zařval na mě a já se jen zvedla a šla jsem k šatnám ,,Na něco jsem se tě ptal!,, zakřičel. ,,Yuri nebuď tak nahněvaný.,, přiběhl Victor a začal se tak debilně usmívat. Otevřela jsem dvěře od šaten a potom od mé skříňky. Vytáhla jsem batoh a hodila po Yurim šampón na odbarvení a krabičku ve které byli hnědé kontaktní čočky. ,,Počkat počkat počkat. Chceš mi říct. Že ty jsi Leiko Wakatsuki a při tom Liliya Orlov? Děláš si srandu?,, pozoroval mě ,,Nejsem ani jedno ani druhý. Jsem Leiko Orlov tak to prostě je.,, řekla jsem ,,Nemohla jsi to říct dřív?!? Opravdu jsi hrozná! Victore pojď.,, řekl Yuri ,,Yuri po-,, ,,Jdi se bodnout!,, přerušil mě a odešel. Lucya mě objala ,,To bude v pořádku.,, ,,Jede se do Japonska. Co nejdříve se chci odtamtud odstěhovat.,, řekla jsem. Vzala jsem si tašku. Ze země jsem sebrala ten šampón a krabičku a hodila to do tašky. ,,Jede to za hodinu. Stihneme se zastavit v hotelu a všechno si sbalit.,, oznámila mi Lucya. 

Koupily jsme si letenky a rychlou chůzí se dostali do letadla. Seděla jsem vedle Lucye. Vyptávala se mě proč a tak. Ignorovala jsem jí a dívala jsem se z okna. Začala jsem potichu brečet. To je poprvé co se takhle ke mě choval Yuri. Byla jsem s ním i s Yuko jeho nejlepší kámoška. Lucya mě objala. Ztěžkla mi víčka já usnula.

Přišli jsme ke mě domů hodit zavazadla a šly jsme ještě pro mé věci co jsou doma u Yuriho. 

,,Vy jste se už vrátili? A kde je vůbec Yuri a Victor?,, zeptala se Yuriho mamka když nám otevřela. Ona mojí identitu zná už dlouho. ,,Omlouvám se za vyrušování takhle pozdě. Jdu si jen sbalit věci. Co nejdříve se budu stěhovat do Ruska.,, řekla jsem ,,Musíš být unavená. Musíš si odpočinout ano? Odstěhovat se do Ruska můžeš zítra.,, usmála se ,,Musím co nejdřív.,, ,,Tvé zdravý je na prvním místě. Prosím poslechni mě.,, ,,Dobrá slibuju že si doma odpočinu.,, usmála jsem se a šla jsem si pro ty věci. ,,Tak do svidaniya.,, usmála jsem se a šla jsem domů. 

Vzbudila jsem se. Venku byla bouře a to je už po osmé hodině. Šla jsem do kuchyně ,,Dnes nikam asi neodjedeš.,, řekla Lucya která už dávno byla v obýváku ,,Neříkej.,, usmála jsem se ,,Udělala jsem palačinky. Máš je u sporáku.,, řekla ,,Děkuju.,, řekla jsem a vzala jsem si ony palačinky. 

Vzala jsem si tašku ve které jsou věci na bruslení a nenápadně se vytratila z domu. Šla jsem loudavým krokem do Ledového království. 

Sundala jsem ze sebe zmoklí kabát a zavázala jsem si tkaničky u bruslí. Vstoupila jsem na led a bruslila jsem. Dělala jsem různé skoky. Mám rýmu a kašel. Úžasné! Když jsem se pokusila o čtvertý toeloop tak jsem spadla. Hrozně jsem se rozkašlala až mě bolelo v krku. Ne bolelo ale štípalo. Rozrazili se dveře ,,Leiko!!,, slyšela jsem jak na mě někdo křičel. Že by Yuri. To je kravina. Už mi i hrabe. Uviděla jsem nad sebou tvář Yuria. Přestala jsem na chvíli kašlat ,,Proč mě nenávidíš? Určitě na mě zhluboka kašleš.,, řekla jsem chraplavě a opět jsem se rozkašlala ,,Ne já tu jsem opravdu! Promiň za to že jsem na tebe křičel. Lucya mi to cestou vysvětlila. Moc se ti omlouvám.,, řekl a objal mě ,,Yuri. Určitě má horečku a kašel.,, zjevil se tu Victor a sáhl mi na čelo. ,,Jak říkám. Doneseme jí domů.,, Podíval se někam Victor. Podívala jsem se jeho směrem a tam stála Lucya která lehce přikývla. Victor mě vzal do náruče a šel se mnou pomalu po ledě k lavičkám. Lucya mi rychle rozvázala brusle a nandala mi boty které následně zavázala. Yuri vzal mojí tašku a takhle jsme šli k Yurimu domů jelikož bydlel blíže. Museli jsme vypadat komicky. Já v náruči Victora vedle kterého jde Yuri s deštníkem nad námi s mojí taškou v ruce a Lucya co stála vedle Yuria a držela deštník nad nimi. 

Victor mě položil na postel a přikryl mě. ,,Myslel jsem že tě už nikdy neuvidím. Když ti zemřela matka tak jsi prostě zmizela a já si už myslel že jsi zemřela taky.,, usmála se ,,Promiň,, řekla jsem chraplavě a usmála se. ,,To je dobrý. Jsem rád že tě zase vidím. A teď si odpočiň.,, usmál se, dal mi pusu na čelo a odešel. Po chvíli jsem usnula.

Takhle to dopadne když se začnu nudit a napíšu totální kravinu :D. No nic no. Plánuju si že napíšu FFku na Victuuri ale nevím jistě jestli mám dostatečnou fantazii a jestli se k tomu dokopu. No tak zatím :)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 25, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Yuri on ice [FF]Where stories live. Discover now