7

297 11 2
                                    

7. BÖLÜM: İ'M BAD. İ KİLL PEOPLES. THİS İS WHO İ AM. (BEN KÖTÜYÜM. İNSANLARI ÖLDÜRÜRÜM. BEN BUYUM)

MEDYA VİDEO: DAMON SALVAOTRE/ MONSTER(SKİLLET) 

MEDYA RESİM: DAMON SALVATORE

*** 

Genç adam bar sandalyesine oturmuş tekilasını içiyordu. Barmen her ne kadar bu kadar içkinin insan sağlığına zehirli olduğunu ve adama içki satmayı bırakmak istese de adamın mavi gözleri göz bebeklerini bulmuş ve bunu yapmamasını söylemişti. ağzını bu konu ile ilgili konuşmak için açamıyor, sürekli adama içki dolduruyordu. 

Siyah giyimli adam elindeki bardağı sertçe masaya koydu ve tekrar barmene itti. Sarışın barmen elindeki şişede kalan son içkiyi de bardağa doldurup adama itti. 

Adam bu sefer tek seferde bardağı bitirdi ve ayağa kalktı. Cebinden yüklü miktarda para çıkardı ve masaya fırlattı. Üstünü beklemeden kapıya yöneldi.

Sarhoş olmanın etkisi ile birkaç kişiye çarpmış, masalardan bir kaçını devirmişti. Az önce çarptığı sarışın kadına baktı ve özür dilemeden oradan uzaklaştı. Barın kapısını açtığı anda serin hava yüzüne çarptı ve ayılmasını biraz olsun kolaylaştırdı ancak hala çok sarhoştu. 

gecenin geç saatleri olduğundan yol neredeyse boştu. Köşede sokak lambasına yaslanmış, telefonuyla uğraşan bir adam, hemen yanında taksiye binen kızıl saçlı kadın ve yavaş adımlarla yürüdüğünü duyabildiği, muhtemelen kız olan bir kişi onun arka tarafındaydı. 

Etrafı incelemeyi bıraktığında sokağın ortasında durduğunu fark etmesi bir olmuştu. Ağır adımlarından birini atmaya çalıştı ancak neredeyse yere devriliyordu. Kalktı ve tekrar yürümeyi denedi. Bu sefer yalpalayarak da olsa birkaç adım atabilmişti. Tekrar yere kapaklanma tehlikesi yaşarken mavi gözlerini kapadı ve tutabildiği ilk şeyden destek almaya çalıştı. Ancak eli boşluğa değmişti. 

Yere yapışmaktan başka seçenek yoktu. Suratı yere değdiğinde acıdığını hissetti. Yüzünü buruşturdu. Şu dünyada acı sondan daha acı veren bir şey varsa o da asfalt zemindi. 

Arkasından bir kişi onu kolundan tutarak kaldırdı. Bakmaya çalıştı, göremedi. Etrafı zaten bulanık görüyordu. İnsanlar çifterdi şuan gözünde. Kolundaki el onu yerden kaldırmaya çalışırken tekrar sendeledi. Ancak sonraki denemede ayakta durabilmişti, başı dönmeseydi tabii.. 

Ani gelen mide bulantısı ile yere kusuverdi. Onu tutan kollara ait olması muhtemel babet ayakkabılar iğrenç bir tabakayla kaplanırken başını kaldırdı hızla. Ancak bu büyük bir hataydı çünki bunu yapması ile birlikte beyni adeta sarsılmış, ağır bedeni narin kolların üstüne yığılıvermişti.

***

Damon'ın ağzından

Yavaşça gözlerimi aralamaya çalıştım. Tamam abartmaya gerek yok gayet de güzel açtım gözlerimi pat diye. Yattığım yer tanıdıktı fakat neresi olduğunu çıkartamıyordum. Lan ur bir dakika.. Ben kaçırıldım mı!? Bu düşünce ile anında yattığım yerden doğruldum ve etrafıma bakındım. Yattığım yerin bizim salondaki koltuk olduğunu görmemle tüm adrenalinim eriyip giderken kafama ani hareketim ile bıçak gibi bir ağrı saplanması bir olmuştu. 

Acı içinde yüzümü buruştururken elimle saçlarımı karıştırdım. Ağrı hala beynimi adeta deşerken umursamamaya çalışıp yanımda onu fark etmemi bekleyen Stefan'a bakmadan tekrar uzandım koltuğa. 

Kafamın içerisinde hala minik kurtlar geziniyor sarhoşluğumun etkilerinin mucizevi bir şekilde devam etmesini sağlıyordu. Umursamamaya çalıştım. Stefan sonunda bıkmış olmalı ki ayağa kalktı ve bana pis bir şekilde bakmaya başladı. Onu takmadığımı fark ettiğinde ise bıkmış bir şekilde konuşmaya başladı. Azar işiteceğim zaman geldiğine göre hayali kulaklıklarımı takabilirim. 

''Gece eve gelmiyorsun. Burada endişeden ölüyorum. Seni arıyorum ve telefonumu tanımadığım bir kadın açıyor!'' La la la la la! Seni dinlemiyorum!

''Kadının koluna bayılmışsın! Deliler gibi sarhoşsun ve üstüne üstlük babetlerine kusmuşsun!'' 

''Dinle.. Stefan. Kadına eziyet etmişim kabul ama bana dokunma fırsatı elde etmiş. Bundan büyük ödül mü olur!'' Asla egolu değilim hayır.. 

''Hiçbir şey demiyorum Damon..'' Bu bana trip mi atıyor şimdi? İyi. Bana uyar. Kollarımı kafamın altında birleştirdim ve ıslık çalmaya başladım. 

''Ciddi ciddi takmıyorsun sen beni.'' Fark etti sonunda. Cevap vermeye bile tenezzül etmedim. Şuan daha fazla sorunlarım vardı. Mesela birazdan sikeceğim şu baş ağrısı gibi.

''Damon! Gittiğin her yerde başıma bela açıyorsun ve trip yiyen taraf ben mi oluyorum!'' 

''Bak Stefan.. Ben kötüyüm.. İnsanları öldürürüm. Ben buyum.'' Sonunu eklemesem de o ''alış.'' demeye üşendiğimi anlamıştı. Yani umarım.. Arkasını döndü ve gitti. Durdu ve hafifçe başını çevirdi ve bana son kez baktı. Sanırım siklemediğimi anlamıştı. 

Ulan Stefan! Birde senin gönlünü almak çıktı başıma! 

Resmi olarak ilk birinci tekil şahıs ağzından bölümümü yayınlamıuş bulunmaktayım. Küfürler için kb. Bahsettiğimiz kişi Damon ise mutlaka o tarz şeyler vardır bunu anlatmak adına yaptım. Umarım beğenmişsinizdir. Votelarınızı bekliyorum :) 


TANRIÇAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin