AyBuğ HazEm (Part 1)

1.4K 106 33
                                    

Medya: Sara (Değiştirdim karakteri)

Notcuk: Arkadaşlar kitabımda bir sürü mavi gözlü karakter var bunun bende farkındayım. Hazel, Asya,Anka,Ahmet,Merih ve belki yeni çıkacak karakterlerden bazıları da mavi gözlü olabilir. Bilmiyorum mavi gözlülere karşı bir zaafım var. Seviyorum elimde değil yani. Ve ben bu notu da niye yazdığımı bilmiyorum. Öylesine herhal. Neyse çok konuştum. BB.

     Eve girip hemen ayakkabılarımı çıkardım. Mutfaktan nefis kokular geliyordu ve ben çok fazla olmasa da acıkmıştım. Çantamı yere atıp mutfağa girdim. Tahminim doğru çıkmıştı. Bu nefis kokular bu güzel yemeklerden geliyordu.

      Annem masayı hazırlamış oturuyordu. Ben de hemen karşısına geçip oturdum.

      "Anam çok acıktım ben."

     Annem tebessüm edip "Yesene deli kızım. Yemek önünde ya." dedi. Allah Allah ben bilmiyordum zaten anne! İyi ki söyledin yahu.

      Bir şey demeyip yemeğimi yemeye başladım. Bugün çok enerji sarf etmiştim. Üstüne üstlük bir de yalandan da olsa manita yapmıştım. Yine kaptın güzelim çocuğu. Kes be. Ben kapkaçcı mıyım ki kapayım çocuğu. Sen espri yapma. Keyfin bilir vallah.

      Yemeği yedikten sonra odama gittim. Dolaptan şort ve sporcu atletimi alıp giyerken telefonuma mesaj geldi.

     Çabucak giyinip telefonu elime aldım. Mesajı Mahmud atmıştı.

Gönderen: Sahte Tuncerim
Knk parka gelsene.

     Gitsem mi gitmesem mi acep? Bana kalsa giderim eğlenir eğlenir oynarım. Ama bir de bunun geri dönmesi var. İşte onu bir düşünmem lazım. Gerçi Mahmud'un ya da Mert'in sırtına biner gelirdim ben. Gelirim ya gelirim. Onun için gideyim ben. En doğru karar bu.

Gönderilen: Sahte
Tamam geliyorum.

Gönderen: Sahte Tuncerim
Çekirdek de al çıtlıyak azcık.

Gönderilen: Sahte Tuncerim
Başka?

Gönderen: Sahte Tuncerim
Ayça'yı da al tamamdır.

Gönderilen: Sahte Tuncerim
Tamam. Geliyoruz. Hadi BB.

     Telefonu şortumun arka cebine koyup odamdan çıktım. Üzerimdekiler gayet rahattı. Biraz fazla açık olabilir ama olsun. Abim yok sonuçta. Babam desen o da pek karışmaz bana. Yani.... Yanisi yok işte. Bunlarla gidebilirim.

      Annem salonda oturmuş telefonla konuşurken "Ben parka kaçar." deyip cevap vermesini beklemeden beyaz converslerimi giyip dışarı çıktım.

Kod Adı:HödükWhere stories live. Discover now