Ako vyvolať LD? - Test reality

109 8 1
                                    

Test reality
Oveľa menej násilnou metódou ako WILD je metóda testovania reality. Táto metóda môže byť použitá osobitne, ale môže sa kombinovať aj s ostatnými metódami.
V tejto metóde testujeme činnosti, ktoré sa vyskytujú len vo sne. Vo sne dokážeme lietať. V sne sa neustále mení čas na hodinkách, zakaždým ako sa na ne pozrieme, a tak isto sa mení aj text nápisov. Testovaním týchto činností v bežnej realite a vo sne ich dokážeme od seba odlíšiť.
Testovanie reality vykonávame čo najčastejšie, aspoň 10 krát za deň, a pár hodín pred tým ako ideme spať frekvenciu testovania zvýšime. Postupne sa na činnosť testovania reality navykneme a budeme ju vykonávať automaticky. V sne sa nám potom bude tiež chcieť vykonávať test reality, a test nám odpovie že sme v sne.
Svoj prvý LD som si uvedomil tým že som vyletel do vzduchu. Následne vzrušenie z uvedomenia sna ma okamžite prebudilo. Druhý LD som bol už chladnejší. Uvedomil som si ho pozeraním na hodiny, na ktorých sa menil dátum. Keď budete skúsenejší v testovaní reality, tak hocijaká neobvyklá maličkosť vám navodí uvedomenie si sna.
Ako som písal, pri veľkom rozrušení sa môžete zobudiť. Preto sa snažím byť v sne čo najmenej rozrušený.
Nevýhodou tejto metódy je, že vám po čase samotné testovanie začne liezť na nervy a prestanete s ním. Chvíľu sa vám možno budú ešte snívať vedomé sny, ale po čase sa vedomé sny úplne vytratia až kým opäť nezačnete používať nejakú metódu. Podľa mňa je táto metóda veľmi účinná na navodenie vedomých snov pre krátke obdobie, okolo jedného týždňa, ale nie na stále navodzovanie LD.

..............

Informácie zo stránky: http://erica.blog.cz/1208/ako-vyvolat-lucidny-sen

How to Lucid dreamWhere stories live. Discover now