"To je mi ale náhoda"

309 26 3
                                    

Něco vám řeknu bydlet sama ve velkém,krásnem domě má mnoho výhod,ale taky nevýhod a jedna z nich je "Samota".Jste tu sami a nikdo další.Někdy mám pocit že jsem na totmto světě sama,nebo se cítím bez rodiny,bez přátel nebo bez opravdové lásky.Skoro všechno mám rodinu,přátelé jenom ta opravdová láska se hledá hůř než přátelé.Mám pocit jako bych byla neviditelná,jakoby mě žádny kluk neviděl v nějakých případech ani tu lásku nepotřebuju,ale někdy zase jo.Chci to cítit znovu,chci bejt někym milovaná.Jenže jak mi Gemma říká že po čase se ten pravý najde,ale za jak dlouho týden? Měsíc? Rok? Já už nedokážu čekat,jsem normálně zoufalá.ZOUFALÁ! Gemma je pro mě jako sestra,mám ji strašně ráda.Ve všem mě podporuje,ale jedna věc mě stejnak na ní štve a to je to že mi furt někoho před hazuje a to samé takové,nevím jak je nazvat abych je neurazila.Prostě samé pošuky.Já chci jen jedno milého,ohleduplného,pěkného,milujícího sexy chlapa,který nebije ženy.To chci toho až tak moc? Ale nechme to plavat jsme tu jen proto abych tady vyprávěla můj život.

Znáte ten pocit,svobody? Já ne.Právě sedím v malém pekařství na kraji města a čekám že sem někdo příjde.Ale doufám můžu dál.Od té doby co odjela Gemma uběhlo pouhé 2 dny a to má být pryč na celý měsíc.Co tu mám dělat bez ní? Však se tu unudím k smrti.Celý týden sedět za pultem a čekat že někdo příjde? Ne nikdo nepříjde.Občas sem zajdou 3 lidi za půl dne,ale mojému platu to nepomůžu už tak dost mi ubrali a aby mi ubrali ještě mín né to fakt nepotřebujem.Gemma si jela za svým snem,stát se fotografkou a to jela do Paříže.Město zamilovaných a já už skoro rok jsem sama a stydím se za to každý v mém věku už někoho mají a já? Zas sama,ale to jsem až tak škaredá? Nechci říct že jsem nějak překrásná,abych nezněla namyšleně ale i tak.Tohle je jediné téma nad kterým přemýšlím od té doby co je Gemma pryč a nemůžu přestat.

Z mého přemýšlení mě vyrušil nějaký hlas podle toho to byl kluk."Slečno? Halo?" když se ozval znovu nadzvedla jsem hlavu a koukla se na něho.Né jenom to né.

"To je mi ale náhoda Bailey-ová" řekl překvapeně ale zároveň hnusným hlasem.

"Styles ani si sem nemusel chodit" naoplatku jsem mu to opravila.

"Co tu děláš?" zeptal se mě tím jeho hnusným hlasem.

"Ehm...pracuju?" je snad blbej? Tak vidí že na sobě mám uniformu a sedím za pultem? Že by mu ta logika zůstala až do teď? Jo je to možné.

"To mi došlo,ale co děláš tu v Holmes Chapel?" hrál na udiveného i když věděl že tu bydlím?.

"Bože,Styles objednej si a zmiz" řekla jsem arogantně a dál se věnovala svému mobilu.

"Já přišel za Marry,je tu?" 

"A vidíš ju tu někde?" koukla jsem na něho a pak zpátky na telefon.

"Ne" odpověděl.

"No tak vidíš,pokud už nic nechceš zbohem!" řekla jsem znova hnusným hlasem.Nedočkala jsem se odpovědi,ale místo toho jsem slyšela jak třískli dveře od obchodu.Ó tu je někdo naštvaný.Ale já za to nemůžu že tu není Marry že má volno.Bože jak já toho Stylese nesnáším.Je to jen namyšlený,arogantní debil.Od té doby so mě ve škole ponižoval před všema a rozhlásil že jsem štětka.Od té doby se pro mě stal mrtvým.Probrečela jsem každý večer,nesnášela jsem střední a svůj život díky jemu.Řezala jsem se,ubližovala si a kvůli toho se dostala i do nemocnice.Ale skončilo to vtehdy jak jsem skočila díky jemu v nemocnici.A taky jsem přešla na jinou školu a odstěhovala se od té doby jsem ho neviděla až teď po dvou letech jsem ho znovu viděla.Ale nejhorším na tom bylo že jsem na střední do něho byla zamilovaná a teď se to zas vrátilo jen proto že jsem ho viděla ty jeho oči,ale zároveň ho nenavidím ale možná jsem se do něj ZNOVU zamilovala? Ne to je hloupost,kdybych do něj byla zamilovaná.Věděla bych to taže ho jenom nenavidím.A Gemmu taky že mě tu nechala samotnou.

Sedím tu už 4 hodiny a přišli tu jenom 5-6 lidí a to nepočítam Stylese.Nebaví mě to,ale aspoň že tak že za půl hodiny jdu konečně domů.Ale když tu není Marry mohla bych zavřít už teď je stejnak půl sedmé takže by mě zajímalo kdo by teď šel do pekařství.Šla jsem dozadu se převléct a probrat si věci takže tohle mi bude trvat minimálně 15 minut.

Ano je za 10 minut sedm takže zavřít už můžu.Konečně jsem utahaná a unavená koho by furt bavilo vstávat v sedm ráno a v sedm večer končit.Zaměstnanců je tu málo já,Marry a ještě nějaký nový kluk myslím že Liam? Nejsem si jistá ještě jsem o něm neslyšela a ani jsem ho tu ještě neviděla takže vážně musí být nový.No takže počítám stím že budu mít volno aspoň týden na spánek.Když jsem zavřela dveře a zamkla tak jsem se rozhlédla po okolí a šla domů.Do práce a z práce chodím domů pěšky mám to jen 10 minut,ale teď v také tmě mám strach že mě někdo napadne.Když jsem šla po chodníku kolem mě projelo auto a přejelo přes kaluž takže samozdřejmě to skončilo vše na mě.

"Kreténe" zařvala jsem,ale auto jsem už neviděla.Kretém vypatlanej,co si o sobě myslí? Super je zima a já promočená až na kost takže počítám stím že se zítra probudím s horečkou a ucpaným nosem.Já svůj život nenávidím! Nenavidím! Proč já? Proč se ten debil musel vracet? Když jsem byla u dveří byl na dveřích list.Od...od exekuce super. Jsem promočená a teď ještě nemám kde spát.

"Taro?" slyšela jsem hlas ženy.

"Anne?" usmála se na mě a já se postavila a v ruce držela ten papír co byl na dveřích.

"Proč si mi neřekla že máš problémy?" litostně se na mě koukla.Nekoukala jsem na ní a jenom jsem si povdechla.

"Taro,pojď budeš u nás než si to vyřeším" koukla jsem se na ní a děkovně jsem ji objala.

"Děkuju"

"Ale zlatíčko to je za málo si jako moje dcera" zasmála se a už mě táhla k ní domů.Když jsme vešli dovňitř do domu vbila se mi do nosu vůně skořice.

"Harry,pojď dolů máme náštěvu" zakřičela Anne zdola na Harry,který byl nejspíš nahoře ve svém pokoji.

"Bože za co mě trestáš" pomyslela jsem si a v tom už jsem slyšela dupot bot.Byl to jediný člověk a to Styles.

Božééé už po třetí to píšu,ale stejnak to není ono :D 1043 slov :D Můj rekord :D No tady ta část je taková nudnější ale doufám že se líbí.

Potěší Vote a Komentíř samozdřejmě budu ráda za každé přečtení :)) Love yaa xoxo Mishel :3 :D

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 24, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Project (H.S-FF)Where stories live. Discover now