2 saptamani ❤❤❤

490 8 0
                                    

Eu cu Deniz implinim 2 saptamani de relatie! Sunt foarte fericita. Eu m-am gandit sa îi fac o surpriza!  Am fost dimineata la prima ora ca cofetarue si am cerut un tort. Pe el scria,, La multi ani! Doua saptamani ❤😘''
L-am cumparat si cand am ajuns acasa, am mers la usa lui Deniz si cand a deschis a vazut tortul si a fost foarte bucuros. Am mers la el acasa si am inceput sa mancam tortul. Dupa ce am mancat mi-a spus la multi ani si ma luat in brate si ma sarutat. M-am simtit foarte bine!
Dupa o ora am mers sa vedem un film. Era unul de dragoste. Dupa film am fost in parc si ne-am plimbat. Se facuse frig si eu eram in tricou si Deniz mi-a dat haine lui. A spus mai bine sa imi fie mie bine. Nu vrea sa racesc. Mi s-a parut foarte frumos din partea lui. Il iau in brate si il sarut. Cand am ajuns acasa Deniz a venit sa doarma la mine. Am comandat pizza si dupa ce am mancat Deniz s-a dus sa se schimbe in baie. Din greseala am intrat peste el. Mi-a fost asa rusine. Din fericire nu am vazut nimic. Char atunci si-a luat pantalonii pe el.Deniz doarme in pantaloni scurti si fara tricou. Cand ne-am pus in pat, Deniz a inceput sa ma sarute pasional. Dupace ne-am sarutat pasional eu ma uitam in ochii lui si el in ai mei si din noua am inceput sa ne sarutam lung. Ma simteam foarte bine si nu vroiam sa se termine. Am tot continuat sa ne sarutam si am crezut ca sunt in rai. Deniz saruta foarte bine si frumos. Dupa ce ne sarutam eu am inceput sa il ciufulesc si rl oe mine. Cand era sa adorm imi pun capul pe mana lui si il tin in brate si el pe mine. Am dormit imbratisati.

Impreuna cu Deniz Vural ❤❤Where stories live. Discover now