2.Biletul

9 1 0
                                    

Era un............................Un...........................un bilet si nimeni altcineva. Am stat puțin pe gânduri si am luat biletul pana la urmă. Am citit biletul si pe el scria: ,, Pașii aceia........ - cu URĂ F.A.'' Un fior de nedescris a trecut prin mine. Am păstrat bilețelul, l am pus intr o cutie cu bijuterii pentru ca acolo nu prea umbla nimeni. Am noroc in Jessica care e cu un an jumate mai mare ca mine. Adica mai are fix 6 luni si face 17 ani, iar eu fac de-abia 16. In fine...S a facut ora 01:30 iar eu cu Jessica am decis sa ne culcam deoarece maine va fi o zi luuunga ptc parintii mei nu sunt acasa.
*IN DIMINEATA URMĂTOARE*
Okay, era ora 9 cand ne am trezit din cauza lui mama care a venit sa ne zica ca ne a lasat micul dejun in bucatarie si daca mai vrem ceva sa o sunam. Eu cu Jessica ne am imbracat rapid si ne am dus la mama in camera pentru a deschide computerul ca sa căutam mai multe informații despre reședința asta. Si am gasit. Se pare ca inainte se numea reședința Foley(m am inspirat din 13 rw)
In Reședința Foley locuiau soții Anne si Jonh Foley. Ei doi aveau 2 copii si anume Margaret si Elena Foley. Am mai aflat ca Anne si Jonh si au omorat in acea casa copiii. Cu 13 zile dupa moartea copiiilor Jonh si a omorat sotia tot in casa, adica pe Anne si apoi s a sinucis. Deci asta inseamna ca spiritele tutor membrilor familiei au ramas in casa. Se zice ca Anne a murit in pod, exact de unde se auzeau pașii si cei doi copii au fost omorâți in pivnița. Iar el nu se stie exact unde s a sinucis.
- Jessica..... biletul...pe bilet scria asa: ,,pașii aceia.... cu ura F.A''
- Ămmm asa si? *zice inca gandind*
- Daca este de la Foley Anne?*spun făcându-se pielea de gaina*
- Vai... *spune foarte îngrijorată era foarte clar*
- Jessica. Sincer mi frica.*spun foarte sincer*
- Și mie
Dupa eu si Jessica ne am facut curaj si am urcat in pod. Acolo s a auzit o voce de femeie care ne a spus ,,ORI PLECAȚI ORI MURIȚI'' noi ne am speriat al naibii de tare asa ca am fugit cat am putut de tare si am încuiat usa cu un lacăt. Jessica a venit cu propunerea ca a venit timpul sa ne relaxam putin asa ca a zis sa merg sa dorm la ea pentru o noapte.
Eu am acceptat deoarece chiar aveam nevoie de o pauza.
Ok, este deja ora 17:20. Mama a sosit acasa.
- Heyy mamaa. *spun eu incantata*
- Hey Hannah*zice ea cam obosita*
- Pot merge sa dorm in seara asta la Jess?*spun curioasa*
- Da, normal. *spune acceptând oferta*
- Oke
Si acum ummm....vaza cu flori s-a spart...DA CUM ATI AUZIT. VAZA CU FLORI S A SPART FARA SA FIE ATINSA DE CINEVA.
- Mami, ce a fost asta?*intreb cu frica in mine*
- Ămmm nu am idee. Poate e curent.
- Dar nu e niciun geam deschis *adauga Jessica*
- da exact. *spun eu*
-Atunci chiar nu am idee ce a fost asta. *zice mama posibil având numai gânduri negre*
- In fine mami, merg sa imi fac bagaju, și apoi am să plec la Jessica.
- Ok. *a adaugat mama, simplu*
In 10 minute am plecat la Jessica.

Oke dragilor imi pare rau ca acest capitol a fost mega super scurt, dar va jur ca ma voi revanșa cu un capitol Bonus. Sper sa va placa si ps scz de greselile gramaticale. Pup va iubesc mult

Casa cea nouaWhere stories live. Discover now