Capitolul 20.Iubire dezvaluita

1.9K 82 8
                                    

Pov Dylan
Ajung acasa la Kira si sun la sonerie,dar imi deschid usa 3 fete,doua le cunosc de la cursa,dar a treia ma priveste destul de intens........ma sperie!
???: Buna! Eu sunt Krista,ea este Emma*arata spre fata cu par brunet si ochi verzi* si ea este Jess!*si arata spre cealalta fata cu par mov si privire de demon*
Eu: Incantat,eu sunt Dylan!*iar dupa ce spun asta o vad pe Kira cum coboara scarile,arta......WOW!! Nu am mai vazut o fata mai frumoasa ca ea! Sa spun sincer,imi place de ea,diseara vreau sa ii spun asta!* Arati superb Kira!!
Kira: Mersi! Nici tu nu arati prea rau!
Eu: Mergem?*vine si ma ia de brat*
Kira: Desigur! Pa,fetelor!*si toate fetele raspund ii spun la revedere in cor*

Nu am condus cu foarte multa viteza,am vrut sa stau cu ea cat mai mult timp,arata minunat,dupa bal vreau sa ne plimbam pe plaja,doar noi doi,sub lumina stelelor!
Ajungem intr-un final la bal si petrecem ceva timp cu invitatii,apoi se aude o melodie de vals...
Eu: Vrei sa dansezi?
Ea: Mi-ar face mare placere!
Am luat-o usor de mana si am dus-o in mijlocul salii de dans,am apucat-o incet de talie si am tras-o mai aproape,lipindune corpurile,apoi am inceput sa dansam,melodia era parca facuta pentru noi,la sfarsitul piesei,i-am spus:
-Nu vrei sa mergem intr-un loc mai linistit?
Ea: Desigur!
Si astfel am plecat spre plaja,ea a insistat sa ne bagam picioarele in apa,si ce sa vezi,2 adolescenti,fugind unul dupa celalat pana la epuizare! Ne-am asezat apoi pe nisip si am privit stelele,niciunul nu a indraznit sa spuna ceva,era prea perfect!

Ea: Nu-i asa ca sunt frumoase? Atat de asemanatoare,datorita luminii,dar totusi atat de diferite,fiecare fiind unica in felul ei?
Nu puteam sa raspund,m-a uimit observatia ei,dar pana la urma mi-am facut curaj!
Eu: Kira,......trebuie sa iti spun ceva!
Ea se intoarce spre mine si spune: Ce este?
El: Stiu ca o sa ti se para prostesc,dar esti......cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o*ea chicoteste,doamne rasul acela asa de misterios,dar totusi asa de incantator!* Esti o persoana unica! Ceea ce vreau sa spun este ca......te plac Kira! Chiar te plac!
Ea: Si eu te plac,Dylan! Dar,.....imi este frica!
Eu: Frica? De ce?
Ea: Frica de a nu fi ranita! Aproape toate persoanele iubite de mine au disparut! Imi e frica sa las frau sentimentelor deoarece nu vreau sa mai pierd o alta persoana!
Eu: Nu o sa ma pierzi,dar te rog,da-mi o sansa,adica......vrei sa fii iubita mea?
Ea: Off! Bine,dar ai grija!
Eu: Serios,m-ai facut cel mai fericit om din lume!!! *o ridic si nu pot sa mai rezis,o sarut,.....doamne! Buzele ei sunt asa de dulci si abea acum pot sa ii simt parfumul de lavanda,ma face sa ma indragostesc si mai mult!*
Deodata se aud niste aplauze in spatele nostru,ea tresare si se intoarce brusc,acolo era........

Ei bine,aici se incheie acest capitol,va place ca i-am cuplat?? Daca vreti next nu uitati de VOT+COMM!! Va pup!

O Gaşcă Unită (Mafia Black) Vol 1,2 & 3Where stories live. Discover now