Útek... - 8.kapitola

3.2K 225 2
                                    

{upravená}

Útek... - 8.kapitola
............................. 

Prešla som okolo neho, smerujúc po schodoch hore. "Jebem ťa!" zakričala som.

"Ach, ja viem, že to chceš." vykríkol.

Zastavila som sa a pozrela sa na neho. "To by som nikdy neurobila!" povedala som chladne. Bože, nemôžu byť viac otravní. Prečo ma proste nenechajú ísť? Nenávidím každého z nich. Potrebujem vypadnúť.

Vtrhla som do starej špinavej miestnosti a zavrela za sebou ťažké dvere. Bola som unavená z tých všetkých upírich sračiek, a potrebovala som premýšľať o pláne úteku.

Budem úprimná, oni neboli veľmi dobrí únoscovia, proste ma nechali pobehovať po dome, ako som chcela. 

Sadla som si a oprela si hlavu o stenu. Zahryzla som si do pery a premýšlala.

Mohla by som.. vykĺznuť zadnými dverami? Nie, príliš ľahko ma chytia. Musím ich všetkých spomaliť. Ale to bol ten problém, ako spomalíš upírov?

Bola som prekvapená, keď Zayn vstúpil. "Ahoj, Bailey." povedal a sadol si vedľa mňa.

"Čo tu robíš?" odsekla som. Povedala som to raz, poviem to znova, nechcela som upírov v blízkosti seba!

"Chcem s tebou hovoriť." Pokrčil ramenami.

Prevrátila som očami,"teraz už nie, radšej by som bola sama!"

Zayn sa na mňa len uškrnul. Vedel, že ma otravuje a zjavne si to užíval. "Takže.."

"Takže vypadni!" zakričala som na neho a ukázala na dvere. "Už mám dosť všetkých tých vašich upírskych sračiek! Chcem ísť domov, ale vy mi to nedovolíte!"

"Dobre. Môžem povedať, že tu je moja spoločnosť nechcená!" Zayn povedal nóbl prízvukom. Otočil sa a nechal ma v miestnosti samu.

Vydýchla som si úľavou, a stisla si koreň nosa. "Bože, musím sa odtiaľto dostať." Spomenula som si na všetky upírie filmy, ktoré som zvykla pozerať. V Twilighte, zabijete upíra ohňom, alebo tým, že vytrhnete jeho hlavu. V The Vampire Diares, ich zabijete tak, že im do srdca vrazíte drevený kolík. Veľa ďalších mýtov a legiend hovorí, že ich môžete zabiť striebrom a priamym slnečným svetlom.

Ale..Keby som ich chcela naozaj spomaliť...mohla by som spojiť všetko dokopy!

Strašidelný úškrn sa objavil na mojej tvári. Pomaly som vstala a vydala sa k dverám. Overila som chodbu, nikto tam nebol. Zayn musel ísť dole.

Zakrádala som sa dole schodmi. Všetci piati sedeli na veľkom gauči a sledovali televíziu. Ešte ma nezbadali.

Niall dramaticky zívol, čo ma prinútilo cúvnuť, ale stále som pokračovala po špičkách do kuchyne.

Potom, čo som vošla do kuchyne, som šla priamo ku zásuvkám. Skontrolovala som všetky a nakoniec som to našla.

Uškrnula som sa vyťahujúc dlhý, ostrý nôž. Trochu som uvoľnila svoje kroky, keď som prišla k oknu, odhŕňajúc všetky záclony. Môj plán bol takmer vytesaný do kameňa, ale ešte jedna vec.

Otočila som sa k sporáku, zapínajúc ho. Vytiahla som panvicu a položila ju na plameň sporáka. Zahryzla som si do pery a zadržala smiech, keď som vzala rolu papierových utierok a hodila ho do, teraz, horiacej panvice, a sledovala som ako to vzplanulo.

Plamene sa dostali vyššie a vyššie a dosiahli až hore k závesom, malé červené jazýčky chytali konce záclon, a potom začali horieť.

Schmatla som nôž a strčila ho do veľkého vrecka Harryho mikiny. Je čas predviesť svoju hereckú tvár. "Pomoc!" Bežala som do obývačky a začala predstierať paniku. "Pomoc, chlapci! Oheň! Horí! Pomoc!" kričala som.

Demon By Night║h.s (Slovak Translation) - !ÚPRAVA!Where stories live. Discover now