50 fifty shades Karka 7

46 4 6
                                    

Tu písničku jsem u tohodle poslouchala 😏😏 Moje oblíbená 😏😏 

Věnováno: Teresa_Perry 😏👌✌

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karel

Crrrr

Vyrušuje mě z mého tvrdého spánku zvonení. Budík. Agh..Budík vezmu a hodím ho o zem.Konečně ticho.Sednu si a protáhnu se.Jdu ke skříni,když v tom mi někdo píše. Martin.

M: Cuuuz bro, dneska má prý přijít nová čabajzna 😏😏

K: Cuuz, tak to je mega.Budem jí čumět na zadek 😏😏

M: Si piš. Vem si něco na sebe. Dneska musíme být frajeři 😏

K: Jasně. Jdu čuuz :D

M: Cuzz :D

Jdu teda je skříni znova a vezmu si něco pořádného na sebe. Když jsem oblečený, jdu k zrcadlu a udělám si vlasy.Včera jsem byl u kadeřnice a udělal jsem jsi jiný účes 

(Upřímně by se mi to nelíbilo :D) Na vasy dám gel a lak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Upřímně by se mi to nelíbilo :D) Na vasy dám gel a lak.Vlasy si naposled prohrábnu rukou a jdu k umyvadlu a tam si vyčistím pleť a zuby. Naposledy se utřu do ručníku a mířím rovnou do pokoje. V pokoji si vytáhnu batoh a učení. Ano,připravuji si ráno. Do batohu dám všechny pořebné učebnice a jdu do kuchyně. Z ledničky si vezmu pití a svačinu a strčím si to do batohu. Dneska musím tu holku zatáhnout do postele. jsem si dlouho nevrzl.. Vezmu batoh a jdu do předsíně. Tam si obuji moje Vansky a vycházím s dobrou náladou do školy. Když jsem před školou,uvidím Martina. Vydám se za ním.

"Martine„,

Neodpovídá. Je zakoukaný na schody. Kouknu se tam,kam Martinovi oči míří. Byla tam ona. Ta holka. Nevím,jestli to šlo vidět, ale málem mi ukápla slina z pusy. Vidím před sebou ruku,která mi mává přes obličej.

"Hej Karle„

Zavrtím hlavou a kouknu se na Martina.

"Sorry„

"Hezká viď„

"Normálně jí žeru„

"Mně se moc nelíbí„

"Martine,děláš si prdel„

"Ani ne„

Martin odešel za Lukášem a já mířil k holce. Hnědé,kudrnaté vlasy,výrazně červené rty, modré oči, černé šaty a nejvíce dokonalý smích.
Zrovna zvonilo a já nestihl jí ani pozdravit. Šli jsme nahoru ke skřínkám. Holčina šla do ředitelny si všechno vyřídit. Do skříňky jsem dal boty a učení,které ta tuhle hodinu nepotřebujeme. Byl jsem hotov a mířil jsem do třídy. Sedl jsem si do lavice a vytáhl jsem si telefon. Nevšiml jsem si,že si ke mně někdo sednul. přece sedím sám. Otočil jsem se a seděla tam ona.

"Ahoj„

"Těší mě. Já jsem Karel,Karel Kovář„

"Taky mě těší. Jsem Tereza,Tereza Nováčková
(viz.autorka. Sorry Terko,ale nwm tvoje příjmení 😂)

Podala mi ruku. Na to,že je holka měla pevný stisk. Ruce jsme si pustili a začali jsme si povídat. Zatím mi to jde.

"Hele Karle,nechtěl bys jít dneska někam na kafe, nebo tak„

"Jasně moc rád. Ve tři v parku ?„

"Žádný problém„

Tereza

Přiznávám se,jsem zamilovaná a chci ho do postele.

Karel

Zvonilo na hodinu a já se rozhodl jít spát. Co jsem ale nečekal bylo to,že Terka si lehla taky a nejspíše šla spát taky. Přírodopis mě nějak nezajímá.
Po škole jsem šel ke skříňce a vytáhl jsem si boty. Obul jsem si je s běžel jsem domů. Když jsem doběhl domů bylo za 30 minut tři. Oblékl jsem se a šel jsem se najíst. Po obědě jsem šel do předsíně a tam jsem se obul. Když jsem byl v parku,Terka už tam byla. Šel jsem za ní a obejmul ji. Krásně voní. Odtáhli jsme se a co jsem nečekal bylo to,že Terka mě políbila. Spolupracoval jsem. Začal jsem mít erekci.

"Pojď ke mně domů„

Zašeptala mi do ucha nadrženě. Kývl jsem hlavou a šli jsme k ní domů. Odhodil jsem si boty a Terka taky. Zabouchl jsem nohou dveře a pustil jsem se na její rty. Couvali jsme k posteli a já Terku hodil na postel. Sedl jsem si na ní obkročmo. Začal jsem jí dělat mokré cestičky až ke krku,kde jsem jí udělal značku. Začal jsem jí sundavat tričko. Ona mi taky sundala tričko a začal mi jezdit po mých buchtách. Začal jsem jí sundavat podprsenku. Měla to krásný. Jel jsem až k její sukni,kterou jsem sundal. Terka se protočila na břicho a tentokrát jsem byl já dole a ona nahoře. Začala mi sundavat kalhoty. Začala mi hladit po mé bouli přes boxerky. Zavzdychal jsem. Zahálka si prsty o gumu boxerek a prudce je sundala. Protočil jsem se zase já na břicho a začal jsem jí sundavat kalhotky. Byli jsme oba nazí. Terka se protočila na břicho a jela k mé chloubě. Začala pumpovat nahoru a dolů.Po chvilce hraní si ho strčila do pusy celého a někdy použila i zoubky.

"Už budu„

Zakřičel jsem. Terka ho z pusy vyndala a já se udělal na její bříško. Lehl jsem si na Terku. Vzal jsem si svojí chloubu do ruky a začal jsem pomalu vnikat. Přidával jsem na tempu. Terka hlasitě vzdychala a postel vrzala.

"Budu„

Vyndal jsem chloubu a místo chlouby tam nastala moje pusa. Začal jsem jí lízat. Chutnala dobře. Lehli jsme si vedle sebe celý udýchaní. Zakryli jsme se dekou a začali jsme se líbat. Začal souboj jazyků. Pohladil jsem jí po vlasech.

"Byla jsi úžasná„

"Ty taky„

Usli jsme v objetí.


Stop ! 😭

Asi se jdu zabít 😭
Terko tady máš tu tvojí kapitolu 😏😂
končím 😂😊

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 01, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

50 fifty shades Karka 7 /Kovy,TerkaWhere stories live. Discover now