38.

29 5 3
                                    

Ráno sa zobudila v náručí chlapca, s ktorým sa večer bozkávala. Nevedela, kedy došiel do stanu, pretože zaspala hneď, ako odložila obálky a pero. Mike mal ruku cez jej brucho a hlavu zaborenú v jej krku. Musela sa pousmiať. 

Po chvíli sa konečne vymotala z jeho objatia, obula sa a vyšla von. Nikde nikto nebol a podľa šera pochopila, že je určite menej hodín ako desať a podľa dymu, ktorý ešte stále vychádzal z ohniska pochopila, že nešli tak skoro spať. Z auta vytiahla plynovú bombu a rozhodla sa spraviť si ako také raňajky. 

Keď sa konečne najedla, započula zvuk rozopinajúceho  stanu. Zdvihla zrak a uvidela blondiaka, ako vychádza zo stanu tej neznámej baby, ktorá bola preňho včera. Až teraz jej došlo, že to je tá istá baba, s ktorou ho videla vtedy raz ísť na bicykli. Zahnala slzu, ktorá sa jej tlačila do očí a naoko sa naňho usmiala.

"Dobré ráno." prehovoril a vytiahol na ňu jej žiarivé biele zuby. Štvalo ju, ako ľahko ju dokázal získať zase späť.

"Aj tebe."  odpovedala mu a ju samú prekvapila slabota jej hlasu. Odložila tanier a príbor, a vrátila sa do stanu vedľa jej kamaráta. Nedokázala mu čeliť, nedokázala čeliť tomu, že tu je zrejme so svojou priateľkou. Už len dva dni a bude slobodná, už len dva dni a bude môcť na všetko zabudnúť. 

Môj princ na bielom bicykliWhere stories live. Discover now