Nesnaž se utéct

127 14 0
                                    

Druhý den po mé ''narozeninové oslavě'' jsem se probudila, celá smutná, oči jsem měla opuchlé od pláče. Celý dům jsem uklidila a šla vyhodit poslední konfety do popelnice. Mamka mi řekla ať jdu do krámu koupit nějaké jidlo, dala mi peníze a nekam odjela. Vzala jsem si svojí růžovou kabelku, obula si černé boty na menším podpatku a vyrazila.
V obchodě jsem vzala nějaké cereálie, mléko, sušenky a sladkosti pro mě.
Paní pokladní byla opravdu zvláštní.

Podala mi modrou lahvičku, myslela jsem, že je to dárek k nákupu a vzala si to do kapsy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Podala mi modrou lahvičku, myslela jsem, že je to dárek k nákupu a vzala si to do kapsy. Odešla jsem a vyšla do ulic. Na ulici zrovna projíždělo zmrzlinářské auto, pomyslela jsem si, že koupit si zmrzlinu není vůbec špatný nápad a šla k dodávce. Vybrala jsem si jahodovou zmrzlinu, ale pán byl tak milý, že mi dal jeho vlastní točenou zmrzlinu a zdarma. Přijala jsem ji a slušně poděkovala. Otočila jsem se a šla domů, olízla jsem zmrzlinu a v té chvíli se mi udělalo špatně, celý svět se mi točil, viděla jsem dvojitě a na jazyku jsem měla zvláštní chuť, potom se mi zatmělo před očima a dál nic nevím.

Příběh o dívce jménem 💧Crybaby 💧Where stories live. Discover now