Okullar Açılıyor

22 14 0
                                    

3 ayın sonunda artık tatil bitti. Ve okullar açılıyor. Yarın okul var ve benim erken yatmam lazım artık geç yatmak yok,arkadaşlarımla daha az görüşmem gerekicek yani mahalledeki arkadaşlarımla.

Ama artık Macera İle Eğlenceli Günler okul da geçecek gibi gözüküyor. Sabah dinç olmam için ben yatıyorum. Annem bana küçükken yani 1.sınıfta iken  YATCAZ KALKCAZ YATCAZ KALKCAZ HOOOP OKULAR AÇILACAK diyordu.

Yatma saati : 21.00

Kalkma saati : 07.00

Sabah erkenden kalktım. İyice hazırlanmam lazım ilk olarak yüzümü yıkayıp  okul formamı giydim. Sonrada saçımı gevşek bir şekilde ördüm.  İlk gün olduğu için kitabım yok çünkü yeni bir sınıfa geçtim kimsede kitap yok. Sırt çantama not defteri ve kalemligimi koydum. Beni babam götürecek motorla Gidicem. Babami uyandırdım beraber kahvaltı yaptık. Ve evden çıktık.

Sınıfımdaydım artık arkadaşlarımla aynı ortamda bulunmayı o kadar özledim ki onlar da öyle  ama gelince sınıfımızın yanındaki sınıf "E" şubesi offff off bu ne ya? Neyse arkadaşlarımla sohbet ettik ve tatilimizi anlattık. Hepimiz de iyice dinlenmiştik. Şimdi çalışma zamanı.

5. derse girmiştik. Ama kitaplarımız olmadığı için  öğretmenler nasıl kaç yaprak defter veya  ne alacağımızı söylüyorlardı. Bende nit defterime not alıyordum. Bu derste de oyun oynadıktan sonra iyice afalladik.Çok yorulduk.

Son derse girmiştik. Derse girdiğimizde kapı çaldı ve öğretmenimiz "Gelll..." dedi. Okulumuzda ki görevli abi. Kapıyı açmıştı. Dedi ki : " Müdür bey öğrencileri MEB kitaplarını almaları için Etkinlik salonunda bekliyor." Dedi ve gitti.

Çok sevdiğimiz bayan Fen öğretmenimiz bize döndü ve: "Çocuklar lütfen koridorlarda ses çıkarmadan etkinlik salonuna gidelim tamam mı. Siz zaten akıllı sınıf sınız yapmazsınız." dedi. Ve kapıyı açtı bizde akıllı öğrenciler olarak tek sıra olarak etkinlik salonuna yöneldik. 5. Sınıflar eski binada ya yanlış anlaşılmasın  eski değil .  Bizim okulda iki bina var lakabı eski bina olan binada öğretmenler odası ve memur odası var. Ayrıca etkinlik sınıfı da orada.

Etkinlik sınıfından 8-9 tane  MEB kitaplarını aldı herkes. Sonra da çıkış zili çaldı bende sınıfa gidip sırt çantamı aldım. Okulun çıkış kapısına geldiğimde babam motor ile beni almaya gelmişti . Motora bindim ve yola koyulduk. Benim okuduğum okul evimize en yakın olanı. Ama çokkkk uzak.

Ay bugün ilk gün olmasina rağmen çok yoruldum . Ama pes etmek yok. Her dönem gibi bu dönem  de   takdir gelecek arkadaş!  Annem yaptığı yemeklerin mis gibi kokusu ohhhh. Yemeğimizi yedikten sonra ellerimi yıkadım.

Yeni kitaplarını değişik  renklerde ve şekilde olan kaplıklarla kapladım. Ve odama gittim. Direk  masaüstü bilgisayarımın karşısına  geçtim. Ve

Google: E-okul veli bilgilendirme sistemi

Kendi bilgilerimi girdikten sonra benim Sayfam açıldı.

Haftalık ders programına baktım. Güzeldi iyi iyi. Yanımda ki çekmeceden renkli  A4 kağıdımı aldım ve ekranda ki programı yazıp çizmeye başladım.

Yatma saati: 21:00
İyi geceler...

Bir bölüm sonu daha umarım begenmişsinizdir. Yorum ve votelerinizi eksik etmeyin ...LÜTFEN 😚😚😙






EğlenceWhere stories live. Discover now