Deel 13

13.5K 261 13
                                    

Maaike's POV

Op mijn gemak loop ik Louis achterna die naar mijn kamer loopt. Ik loop naar binnen en zet mijn tas op het bed. Louis komt achter me aangelopen en vraagt of hij moet helpen met uitpakken. Ik knik, hij opent een deur en een grote inloopkast komt tevoorschijn. Ik kijk er met open mond naar en Louis sluit lachend mijn mond. 'Sorry ik ben die luxe niet echt gewend' zeg ik blozend. 'Niet erg gekkie' zegt hij met een glimlach. Ik glimlach terug en begin samen met Louis uit te pakken. Ondertussen neuriet hij een liedje. 'Ondanks iedereen dit al weet wil ik je toch persoonlijk zeggen dat je een hele mooie stem hebt' zeg ik verlegen. 'Dankje' zegt Louis met een glimlach terug.

Als we bijna alles uitgepakt hebben behalve een paar dingen mag ik van Louis de kamer even rond gaan kijken terwijl hij de laatste spullen opruimt. Ik maak de 2e deur open in de kamer en zie dat dit de badkamer is die ik met Anna moet delen, niet dat ik daar problemen mee heb. Ik heb gewoon een soort van eigen badkamer !! Ik loop de badkamer binnen en kijk eens goed in het rond. Een mooie douche, bad, toilet, wasbak, een paar kastjes en nog een deur. Die moet vast van Anna zijn. Ik open zachtjes de deur naar Anna's kamer en zoek Anna. Dan zie ik haar met betraande ogen onder Niall liggen terwijl ze aan het zoenen zijn. Wow wacht betraande ogen ??!?!?!?!?! Voordat ik kan ingrijpen trekken 2 warme handen op mijn heupen me terug en sluiten de deur.

'W-wat ge-gebeurde da-aar ?' Komt er stotterend uit. 'Iets wat wij nu ook gaan doen' zegt Louis met een vieze grijns. Ik bedenk me geen moment en ren de badkamer uit en dan ren ik naar de deur van de slaapkamer. Maar de deur werkt niet mee, fuck hij zit op slot. 'Zoek je deze babe ?' plaagt Louis terwijl hij rustig de kamer in komt gelopen. Fuck, fuck, fuck, fuck, fuck. Ik doe mijn mond open om iets te zeggen maar sluit hem daarna weer. Wat moet ik zeggen, ga weg, raak me niet aan, geef me die sleutel !? Ik weet niet eens 100% zeker wat hij gaat doen. Weet je, ik hoef het niet te weten geef me die sleutel en dan ben ik weg.

Zonder dat ik het door heb staat Louis al voor me. Hij zet rustig een stap naar voren en ik naar achter. Helaas voor mij staat daar nu al een deur, dus druk ik mezelf er helemaal in. 'Louis ga weg' komt er twijfelend uit mijn mond. Het enige wat Louis doet is een klein lachje laten horen, meer doet hij niet hij staat daar gewoon. Hij laat zijn blik even over mijn lichaam glijden waarna hij weer een stap richting me zet. Na 2 stappen te hebben genomen staat hij zowat tegen me aan. 'Louis ga alsjeblieft weg' komt er weer twijfelend uit mijn mond. Louis drukt zijn lichaam tegen mijne aan en meteen voel ik iets beneden een klein beetje groeien.

Louis aait mijn kaaklijn waarna hij verder via mijn hals en nek naar mijn borsten gaat. 'Louis raak me niet aan' komt er zachtjes uit. Maar of Louis negeert me, of hij heeft het niet gehoord. Ik probeer weg te komen en omdat ik een beetje beweeg, schuur ik perongeluk tegen Louis geslachtsdeel aan. Een kleine gesmoorde kreun van zijn kant is te horen en ik voel het bloed naar mijn wangen stromen. Hij zet grote handen nu op mijn kleine heupjes waardoor ik moeilijk weg kom. Dan gaat hij met zijn mond naar mijn oor. Ik knijp mijn ogen stijf dicht en al snel voel ik een warme adem mijn oor strelen. 'Zo iemand heeft er wel heel erg zin hè' zegt hij zachtjes hijgend in mijn oor.

Ik schud mijn hoofd. 'Mag ik nu alsjeblieft gaan' vraag ik bang. Hij schudt lachend zijn hoofd. 'Babe dit gaat nog veel, veel, veel vaker gebeuren. En nu heb ik nog 1 vraagje voor je en die moet je eerlijk beantwoorden, doe je dat niet dan word ik boos, en als ik boos ben ben ik niet de aardigste persoon op aarde. De vraag is, ben je nog maagd ?' Zegt Louis opgewonden tegen mij. Met nog steeds mijn ogen dicht knik ik. 'Babe open je ogen, ik wil je ogen kunnen zien, ik wil dat jou ogen mij kunnen zien' zegt Louis tegen me. Voorzichtig en zachtjes schud ik mijn hoofd. 'Open je ogen gewoon babe' gaat hij nog verder. Weer schud ik mijn hoof. 'Open nou godverdomme je fucking ogen !' zegt Louis ineens boos.

Geschrokken open ik mijn ogen en kijk ik hem bang aan. Hij krijgt een grijns op zijn gezicht en komt steeds dichter bij. Binnen een fractie van een seconde zitten zijn lippen ineens op die van mij. Wauw zijn lippen zijn wel heel zacht. Oké stop dit mag ik niet denken. Als zijn tong over mijn lip glijdt voor tongtoegang, zet ik mijn handen tegen zijn borst aan en probeer ik hem weg te drukken. Helaas zijn mijn kippenpootjes niks tegen zijn gespierde borstkas en armen want in een kleine beweging heeft hij mijn armen boven mijn hoofd geplaatst. Hij houdt mijn beide armen vast met een hand, ik ga dus echt niet winnen van hem. Hij is me nog steeds aan het zoenen en hij wil (helaas) nog steeds tongtoegang. Maar ik geef hem dat nog steeds niet en dat begint hem behoorlijk te irriteren. Ineens knijpt hij in mijn kont en van de schrik gil ik. Helaas zit zijn tong nu wel in mijn mond.

adopted for dirty things ft. one direction {DUTCH}  [ON HOLD]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu