Et nytt helvete

2.9K 45 8
                                    

Ella
''MAMMA FORT DEG'' skrek jeg i stress. Klokka var 8.15 og det var 15 minutter til skolen startet. Jeg skulle begynne på en helt ny skole, skolen het Broken-hills det var der jeg skulle gå mitt siste år på videregående. Mamma kom hoppende ned trappa og snappet til seg bilnøklene på kommoden i gangen før hun stormet ut døra med meg joggende etter.

Når jeg kom fram til skolen var det allerede fullt av folk som sto og hang på forsiden. Det var midt i semesteret og mange hadde allerede gått på skolen lenge. Mamma kjørte frem på en ledig parkeringsplass, Før jeg gikk ut av bilen klemte jeg mamma hardt å ga henne et blikk som sa - ikke vær bekymret- så gikk jeg ut og beveget meg mot inngangen.

I det jeg skulle trekke døren fikk jeg døren rett i ansikte og ut kom en liten kort blondine. Jeg kunne kjenne no renne ned fra nesa. Hun himlet med øynene før hun gikk mot parkeringsplassen. Jeg tørket nesen og fortsatte mot inngangen.

Når jeg kom inn i korridoren var det lange rekker med gule skap og elever overalt. Jeg kunne se at det var mange som stirret på meg og mange stoppet å snakke og tilslutt var det helt stille. Jeg hatet å få oppmerksomhet. Tilslutt kom en jente med mørkt hår og grønne øyne foran meg å hilste. ''Du må være ny du eller ?''spurte jenta nysgjerrig. ''Ja svarte jeg med en stødig stemme Ella forresten'' sa jeg og rekkte frem hånden. '' Hyggelig sa jenta, jeg heter Trina'' sa Trina mens hun ristet hånden min.

''Si meg kunne du ha vist meg hvor rektors kontor er eller ? Spurte jeg med et spørrende blikk. ''Selvfølgelig du tar til høyre ved enden av korridoren så kommer du til rektoren''svarte Trina med ett smil. ''Takk'' sa jeg og begynte å gå nedover korridoren. Først høyre så høyre en gang til å vips så var jeg på rektorens kontor.

.............................................,..................

Hei dette er min første fortelling her på Wattpad , jeg må beklage hvis det er noen skrivefeil. Jeg gleder meg til å fortsette og jeg håper folk vil like og dele med andre ☺️

Troublemaker (pauset)Where stories live. Discover now