AÇILIŞ VE GERÇEKLER

3K 1.6K 1K
                                    

Kardeşlerim aşağıda okuyacağınız benim görüşüm, bana hak veriyor veya vermiyorsaniz yorum yapın ve nedenini söyleyin. Vote yapmayi unutmayin 🤗

Selamın aleyküm eğer vote sınırı olmasını istemiyorsanız, sizden ricam yorum yapınca etiket de yapın. Yoksa sınır koyma ihtimali yüksek, sizler ne kadar vote ve etiket yaparsanız o kadar güzel şiirler paylaşacam.

GERÇEKLER

Askerler her zaman bizi düşünür iken
Sizler sadece onlar şehit olunca resim paylaşıp onları ne kadar düşündüğünüzü gösterir siniz.
Onlar gösteriş sevmez.
Haberlerde kaç kişi şehitlerimizden bahseder. Ben size söyleyim sıfır.
Kaç kanal magazin programları yapar, hepsi. Orada askerlerimiz savaşta, burada insanlar ünlüler napıyor diye bakarlar.
Askerlerimiz bizim için şehit oluyor, bizler için can veriyor sırf bizler rahat olalım diye, sırf bizler ailemiz ile hayata devam edelim diye onlar ailelerinden, çocuklarından vazgeçiyor.
Ben sizlere elimden geldiği kadar şiirler yazcam. Sizden ricam destek olun. Askerlerimize kadar ulaştırmayı düşünüyom, kim benim görüşüm ile aynı kararda ise elimizden geldiği kadar vote toplayalim, yorum yapalım çünkü bizde bu vatanın evlatlariyiz, bizde askerlerin kardeşleriyiz, askerlerimize sesimizi duyurtalim, onların yanında kardeşleri olduğunu bilsinler. Onlar bizim sesimizi duyunca gercekten onlar çok mutlu olacaklar.
Hadi kardeşlerim sesimizi duyuralim. Askerlerimize kadar gidecek bu ses onlar bizlere göre uzaktalar ama onlarda sosyal medya kullanıyor herkesleri bu sayfaya davet edelim.

VATAN AŞKI(düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin