♥3.bolum ♥

19 2 0
                                    

Yukardaki Ebru.
Kizlar benim yanima geldiler.Ebru dedi. Ama cok yakisiyorsunuz birbirinize''. Selin dedi. Delimisin yaa''. Hadi gidin simdi Selim gelicek''. Acelya dedi. Sevgilinle yanliz kalmak isdiyorsun''.
. Hadi gidin yaa sinirlerimi bozuyorsunuz''. Tamam ozur dilerim''. Tamam simdi gidin burdan''. Selim gelicek. Tamam geliyoruz''. Kizlar gitdikdan sonra Selim geldi ve dedi. Hadi cikib sokakda dolasalim biraz bunaladimda
''. Tamam olur cikalim''. Biraz dolasdik. Sonra Selim durub dedi. Sana bisey solicem tamam de. BBeenn seni    seviyorum benimle birlikde olurmusun. Bilmem dusunmeliyim. Tamam ben seni bekliyicem. Selin dedi. Tamam ben artiq gidiyim anem berak eder. Tamam gidiyorum.Ben arkami donub gitdim. Oda arkasini donub gitdi. Arabaya binib yola dusdum. Eve varinca kapidan iceri girince anem dedi. Bu vakte kadar nerdeydin. Anee demisdimya sinifdaki arkadasimin dom gunuydu. Tamam gec iceri kiyafetlerini cikard. Tamam anecim. Gidib kiyafetlerimi çikartdim.Sonra yatakma uzadim . Selim bana seni seviyorumdedi yaaa . Men napicam bi sire arkadaslara soylemesem iyi olur bence. Ama oda olmaz ki onlar bana guvenip sirlarni deyiyorlar ben onlara ihanetmi yapiyim. Oylede olmaz ki neysey uyuyum sabah dusunurum napicami. Sabah oldu anemin beni carmasiyla uyandim. Anem dedi kalk artik gecikeceksin. Tamam anecim kalkdim. Anem dedi hadi baban bizi gozluyo. Tamam anecim kiyafetlermi giynip geliyorum. Sonra anem kapiyi kapayip cikdi. Ben ise kiyapetlermi giyinmeye basladim bugun nedense şık gorunmey isdiyordum. Yeni okul kiyafetlerimi geynip alt kata indim. Anem ve babam beni bekliyodular. Bende gidip sofraya giydim. Oturub kahvaltimi etdim. Sonra kahvaltimi etdib sofradan kalkdim. Cantami alib disariya cikdim. Birde ne oruyum Selim. Luks bi arabada kirmizi reqde yukarisi acik bi arabaydi.

 Luks bi arabada kirmizi reqde yukarisi acik bi arabaydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Gelib beni elimden tutub arabaya taraf yuruduk. Bide ne goruyum arabanin icinde Acelya,Ebru,Hande erkeklerden ise Özgur,Guven ve Toprak. Cok sasirdim. Sonra arkada yer yokdu o yuzden kabakda oturdum. Cok merak ediyordum Selim soyleyipmi arkadaslara beni sevdiyini. Bence soylemez
uff ne diyorum ben. Okula vardik arabadan inip sinifa taraf yuruduk. Sonra sinifa girdik. Sinifta hickimse yokdu sadece bizdik. Biraz gecdikden sonra çocuklarin hepsi geldi.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 15, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Liseli_mHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin