Buna!!!

35 4 0
                                    

Va salut iarasi dupa atat de mult timp!!!!! Stiu, fratilor. N-am mai postat de-un secol... Stiu. Sunt o scorpie. Mi s-a mai spus. :)) Oricum, am terminat.... clasa a 8-a parca... Nu conteaza. Cert e ca am dat o prostie de examen si am scapat acum de tooooot si Vara e doar a mea! Sunt libera sa citesc, sa scriu, sa dansez ca nebuna in pijamale la 3 dupa-masa fara sa-mi pese ca in doua luni ma intorc la chin. Cui ii pasa, nu?

Dragi pisiciosi! Ma consider o VETERANA pe Wattpad. Sunt asa veche aici ca majoritatea celor cu care scriam in aceeasi perioada nici nu mai au cont. Am zis asta asa, ca sa ma laud. :)))

Am mentionat ca am terminat gimnaziul, adica am terminat cu nebuna mea clasa si cu dragii mei profesori?

Acum se instaleaza panica: Pai Mada, daca nu mai esti in clasa aia si daca nu iti mai predau profii aia, ce o sa postezi la cartea asta? Cine o sa posteze mai rar capitole decat Codrin Q&A? Ei bine, la toate aceste intrebari si multe alte o sa va raspund.... saptamana viitoare.

Hai ca glumesc.... Poate mai pe seara! Hai ma, nu aruncati cu pepeni in mine! Glumesc! Nu renunt. Cartea asta, probabil, va merge mai departe in istorie probabil cu aventuri din liceu sau ceva in genu. Uau... Liceu... Mda. De-abea astept, ce sa zic...

 Oricum, cred ca mai am vreo doua capitole pentru voi scrise candva, in ceva ora pe care o sa le postez chiar AZI daca este cineva intersat. Si nu stiu, poate fac o intalnire de urgenta cu fostii colegi... cativa din ei... sa vad ce am omis din astia patru ani si nu v-am spus.

Oricum, pentru cei ce au ajuns pana aici... de azi ma apuc de rescris pe prima mea carte fiincaWattpad-ul mi-a ster vreo 10 capitole din 28, mdeeeeci... urati-mi bafta, fratilor!

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Jul 05, 2017 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

Replici de la profesori. Ce facem la scoala?Où les histoires vivent. Découvrez maintenant