1. JIMIN ile HAYAL ET

512 13 0
                                    


Şarkıyla okumanızı tavsiye ederim 👽 (Y/N, senin adın demek)

Yaklaşık 3 yıldır en yakın arkadaşın olan Jimin'i seviyorsundur. Jimin'in ise başka bir sevgilisi vardır. Onları her beraber gördüğünde kalbinin göğüs kafesini kırıp geçeceğini hissediyorsundur. Ancak Jimin sevgilisiyle sürekli bir tartışma halindedir. Bir tek sen gelince sarmaş dolaş hale gelirler. Sen de bunu garip bulursun ama bir şey diyemezsin.

Bir gün evinin yakınlarındaki markete giderken Jimin'in sevgilisini görürsün. Başka bir çocukla oturmuş, FAZLA SAMİMİ bir şekilde sohbet ediyordur. Sen onların fotoğrafını çekersin. Daha sonra kız seni görür. Sen durumu açıklamasını beklerken kız sadece sana güler ve yanındaki çocukla konuşmaya devam eder. Aynı zamanda yağmur yağmaya başlamıştır. Sen de Jimin'i arasın:

-Alo, Y/N.

-JIMIN EVDE MISIN?

-Evet evde tek başımayım ama senin sesin neden bu kadar kötü geliyor?

-GELDİM KAPIYI AÇ HEMEN!

Jimin sana kapıyı açar ve sen açar açmaz onun boynuna atlarsın. Jimin şoka girer, ancak sonra sarılmana o da karşılık verir ve sana "Bir şey mi oldu?" diye sorar. Sen de onu koltuğa oturtursun ve olanları anlatırsın.

-Jimin sakın kendini üzme. O kızı baştan beri sevmezdim bilirsin zaten çok kavga ediyordunuz sen çok daha iyilerini hak ediyorsun..

-Y/N.

-Efendim?

-Ben bunun zaten farkındayım.

Sen şoka girersin ve Jimin o anda konuşmaya başlar.

-Onunla gerçek anlamda sadece 2 hafta çıktık. Daha sonra ayrılmaya karar verdik ama o benim sana aşık olduğumu anlamıştı. Bu yüzden senin tepkilerini ölçersek senin de beni sevip sevmediğini anlayacağımızı söyledi ve sadece senin yanındayken sevgili rolünü üstlendik. Ama belli ki sen bana o gözle bakmıyorsun sorun değil umarım arkadaşlığımız bozul..

-BENIM NE KADAR ACI CEKTIGIMDEN HABERIN VAR MI? Diye bağırırsın. Şoka girme sırası Jimin'e geçmiştir. Sen konuşmaya devam edersin:

-Tam 3 yıldır sana aşığım ancak senin sevgilin var diye asla o anlamda yakınlaşamadım ve içten içe kendimi çürüttüm. Beklediğin cevap buysa bende seni seviyorum ancak bu yüzden asla kendime asla "Olmayan sevgili" rolü üstlenecek birini bulmadım Jimin. Kaç gece boyunca ağladığımı anlatsam gözünde canlandırabilir misin? Dersin. Sonunda sesin çatallaşmıştır. Sen tam gidecekken Jimin arkadan sana sarılır ve sen omuzunun ıslandığını hissedersin. Senin kulağına "Özür dilerim" diye fısıldar. Sen arkanı dönersin ve onunla tanışmandan beri ilk defa Jimin'i ağlarken görürsün. Senin gözünden de bir damla yaş düşer ve onun yüzünü avucuna alıp "Tamam, sorun değil. Sorun değil.." dersin. Sonra Jimin sana sarılır. Uzun bir süre öyle kalırsınız. En son sakinleştiğinizde sen ona "Biz şimdi sevgili mi olduk?" diye sorarsın. O da sana "Sevgiliden çok daha öte bir şeyiz artık. Biz aşıklarız."der.

Heyyo! Jimin'le başlamak istedim çünkü içimden o ponçik pandayı yazasım geldi😄. (Yazar ağır derecede Jungkook stan olmasına rağmen nvrkjvw). İsteğiniz olursa söyleyebilirsiniz. Umarım sevmişsinizdir. Uzaylı ben çıkar 👽.

BTS ile HAYAL ETDonde viven las historias. Descúbrelo ahora