#12

1.2K 40 17
                                    

DIONI:

Nisrin is de laatste tijd echt zo vrolijk ik heb haar nog nooit zo blij gezien en ze doet ook wel geheimzinnig. Maar negeer het een beetje. 'Ja isgoed ik kom zo' hoor ik haar zeggen in de telefoon. Hummm en ze loopt de deur uit.  Ik ga der volgen kijken waar ze naar toe gaat. Ze loopt naar een speeltuintje. Huh wie is dat. 'Hey ik heb je gemist' 'ik jou meer'  zegt iemand en dan zoenen ze. WAT 'HEY WAT DOE JIJ MET MIJN ZUSJE'  schreeuw ik 'Dioni wat doe jij hier?' en ze gaat voor die jongen staan met pet op.  'WAT DOE JIJ HIER MET HEM EN WIE IS DAT?' Schreeuw ik nog harder 'IK WEET NIET HOOR MAAR IK STA VOOR JE! DUS JE HOEFD NIET TE SCHREEUWEN EN DIT DIT IS MIJN VRIENDJE' zegt ze en trekt de jongen naar voren. De jongen doet zijn pet af en het is. 'KAJ BEN JIJ DE VRIENDJE VAN ME ZUSJE' 'uhmm ja' zegt hij en kijkt weg. 'JIJ NU MEE'  zeg ik en trek Nisrin mee.

NISRIN:

'NEE JE BENT ME BAASJE NIET' en trek me uit zijn greep. En ga bij Kaj staan. 'IK BEN JOU BROER EN JE LUISTERD NAAR MIJ' zegt hij dan 'JHAA DAG IK BEN 17 IK WEET NIET IK KAN VOOR ME ZELF ZORGEN!' zeg ik  'maar ik ouder' 'ja maar 3 min hoor ik weet niet en ik kaj zijn bij elkaar'  zeg ik en pak kajs hand vast. 'JA DENK HET NIET' 'Hoe zo dan?' zeg ik 'Je bent mij zusje je gaat niet met mij vrienden' 'Ja dan heb je pech' en hij komt op me af gelopen. Hij wilt me een klap geven maar Kaj houd hem tegen.  'En nu kom je ook nog voor me zusje op' zeg hij tegen Kaj 'Ze is mijn meisje en we zijn gelukkig!' zegt hij en kijkt mij aan. 'Ja maar jij moet ons altijd verdrietig maken zijn we gelukkig verpest  jij het weer klote kind' zeg ik en pak Kajs hand vast en we lopen weg. Weg van alles weg van Dioni.  'Kaj zullen we naar Londen gaan alleen wij met z'n tweeën en niemand mag het weten alleen onze ouders ja?' vraag ik 'Isgoed zo lang ik maar bij jou kan zijn.' zegt hij en ik geef hem een zoen. Nu heb ik ff schijt aan alles.

LISA:

Ik doe de deur open en kijk naar Jai die in een super mooi hart zit met allemaal rozeblaadjes op de grond en kaarsjes. super lief. 'Jai heb jij dit gedaan?' vraag ik 'Ja speciaal voor de mooiste beauty' 'Awh so lief kom hier' Zeg ik en loop naar hem toe om een kus te geven. Hij geef echt super goed zijn best gedaan zeg.'Jai het is zo mooi wrm heb ik dit verdiend?'  vraag ik en hij pakt een doosje en geeft het aan mij.  'Wat moet ik hier mee' 'Maak open love' En ik maak het open 'Omg Jai dit kan ik niet aannemen' en kijk naar de mooie hals ketting. 'Please omdat we nu al 5 maanden bij elkaar zijn en dat er nog veel jaren bij mogen komen'  zegt hij 'Okey dankje wel je bent de beste boyfriend' en geef hem een kus 'Zal ik hem om doen?" vraag hij 'Ja graag' en hij doet hem om. Langzaam zoent hij me in me nek. En dan gaan zijn handen onder me T-shirt hum zal het vandaag gebeuren? 

SAMUEL:

Lig op de bank naast me zusje Isha. 'Sam hoe gaat het nu met jou en Franciska?' vraagt Isha 'Goed hoor en met jou en je vriendje?' vraag ik 'Ja goed heb jij het al gedaan met Franciska?' vraagt ze WTF dat hoefd ze toch niet te weten? 'Nee wrm wil je dat weten' vraag ik 'O moest ik van Papa vragen' zegt ze en loopt weer naar boven. Okey maar wrm wilt hij dat weten?  'PA PAPA?' roep ik. 'Jhaa' en hij komt aan gelopen. 'Pa wrm wil je weten of ik het hem gedaan met Franciska?' vraag ik 'Nou ik wil geen zoon die al kind heeft op z'n 18 de en je moet het dan wel veilig doen' zegt hij en loopt weer weg Serieus alleen maar voor dat. Ik ga Franciska bellen ik mis der okal heb ik der 3 uur geleden al gezien maar ja. 

KAJ:

Nisrin heeft net der ouders gebelt en der moeder snapt het en laat der naar Londen gaan want daar hebben ze ook een huis en ze heeft beloofd om niks tegen Dioni te zeggen der moeder brengt zo der kleren en dan gaan we. Ik heb mijn ouders alles uitgelegt en die snapen het dus ik mag mee. 'O daar komt me moeder al aan' zegt Nisrin en stapt in en ik ook want zij brengt ons naar schiphol.  Even later zitten we in het vliegtuig. 'Op naar Londen ' zegt Nisrin en komt tegen me aangeleunt en we vallen allebei in slaap. Ik hou super veel van der.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey hey wat vinden jullie? Vinden jullie het goed dat ze naar Londen gaan? Laat achter in de reacties VOTE VOTE VOTE EN DEEL MET VRIENDEN IK HEB BIJNA 1,000 LEZERS ECHT TOP. En kijk zo VAAK ALS JE VAN MIJ BENT !!!!! ALS WE 1 MIL HEBBEN GAAT KAJ EN SAM MENSEN BELLEN EN KAJ ZIJN PET VERLOTEN X NIS DEEL DIT!!

Geheime liefde BBrave.....Where stories live. Discover now