1. bölüm

22 0 0
                                    

Bugün doğumgünümdü. Güne her zamankinden daha iyi başladığımı söyleyebilirdim. Yaz tatilinin ilk günü olması bence herşeyi yeterince güzelleştiriyordu. Bir süre yatakta öyle durdum ve sonunda kalkma kararı aldım. Banyoya gittiğimde boş olduğunu fark ettim. Tanrıya şükür en azından doğumgünümde sabahları rahatça duş alabiliyordum. Aslında tek çocuktum yani tuvaleti kullanan pek kimse yoktu ama büyükannem bizimle kalıyordu ve onun sindirim yoluyla -belki de boşaltım yoluyla da olabilir- bir sorunu vardı. Ve genelde tuvalete girdiğinde bir saatten aşağı bi sürede oradan çıkmazdı ayrıca bu yetmiyormuş gibi sık sık da tuvalete girerdi.
    Hızlıca duş aldım. Duş almayı pek sevmem aslında ama doğum günümü de terli geçirmek istemezdim. Duştan çıkınca telefonumla uğraşmaya başladım. Maalesef çok uzun sürmeden annem odaya girdi ve beni kahvaltıya çağırdı. Benim için güzel bi masa hazırlamıştı. Onu yanağında öpüp kahvaltıya yapmaya başladım. Babam hala tatile girmediğinden erkenden işe gitmişti anneminse çok kısa bi süreliğine tatili vardı. Yemeği bitirdikten sonra odama geçtim ve tekrar elime telefonu aldım. İki yakın arkadaşım beni doğumgünüm için pijama partisine çağırıyorlardı. Bütün gün ailemle klasik bi doğum günü geçirdikten sonra biraz eğlenmenin güzel olacağını düşünerek cevap yazdım. Birkaç kişi daha çağıracaklarını söylediler. Akşam olunca babamdan beni bırakmasını istedim ve doğumgünümün eğlenceli kısmına geldim. Ben ve yakın iki arkadaşım dışında beş kız daha vardı. Parti diğer kızlardan birinin evindeydi o yüzden başta biraz gergindim ayrıca kızın üvey kardeşi de evdeydi. Yüz maskesinden sonra partiye yeni ısınmaya başlamıştım. O sırada telefonuma bir mesaj geldi.
Myung💕: Sence de bu ilişki fazla uzamadı mı?
Mesajı görünce yüzüm düşmüştü. Kızlar bunu farkedince mecburen onlara da gösterdim. Aslında fazla üzülmüyordum çünkü Myung'la ilişkimiz ciddem gereğinden fazla uzamıştı. Ve aslında artık neredeyse doğru düzgün konuşmuuyorduk bile. Üzüldüğüm şey sadece bir mesajla bunu bitirmesiydi. Belki bitmesine birlikte karar verseydik bu kadar umrumda olmazdı. Kızlar neşemi tekrar getirmek için karaoke açtılar ve çılgınca şarkı söylemeye başladılar. Ben de çok geçmeden onlara katıldım. Hem yemekte hem de partide çok fazla sıvı içtiğim için tuvalete gitmem gerekti. Tuvaletin yerini bilmiyordum ama bu seste kimse beni duymadığı için de soramıyordum. En iyisi kendim bulmak deyip keşfe çıktım. Bir çok kez yanlış odaya girdim ve ev sahibi kızın üvey kardeşinin odasına girdiğimde çok utandım. Çünkü bilgisayarda yuri anime izliyordu ve işlerin tam kızıştığı yerde de ben girmiştim. Kapıyı açtığım gibi geri kapattım. Çok utanmıştım. Bir kaç dakika sonra tuvaleti sonunda buldum. Tuvaletten çıktım ve kızların olduğu odaya giderken üvey kardeşle karşılaştım. Onu görünce yine çok utanmıştım. Özür dilemem gerektiğini hissettim ve " Şey az önce rahatsız ettiğim için çok özür dilerim. Ben sadece tuvaleti bulmaya çalışıyordum." dedim. Bana yarım gülümsemeyle bakıyordu.Pek kızgın görünmüyordu. "Sadece odada gördüklerini kimseye söylememen benim için geçerli bir özürdür." dedi. Hemen "Ben bir şey görmedim ki!" dedim. Küçük tatlı bi kahkaha attı ve "Peki. Sana güvenebilirim sanırım." dedi ve göz kırptı. Ben de gülümsedim, utancım geçmişti. Açıkçası onu tatlı bulmuştum. "Doğruyu söylemem gerekirse biri beni öyle şeyleri izlerken yakalasayadı onu söylememesi için tehdit ederdim ya da onun gibi bi şey yapardım. Kkk"
"Hiçbirşey görmediğini sanıyordum." dedi ona mahcup bir şekilde baktım sonra
"Sanırım bu tür şeylerle uğraşamayacak kadar çok yakalandım. Kkkk" dedi ve ben de gülmeye başladım.Çocuk bana doğru elini uzattı ve"Bu arada ben Woohyun"Ben de elimi uzatıp elini sıktım. "Ben de Honia." dedim. Kızlardan biri kapıyı açıp bena doğru bağırdı: "Yaah! Nereye gittin sen.Gelsene bu senin doğumgününn!!" "Geliyorum!" dedim ve kapıyı kapattılar. Woohyun "Doğum günün kutlu olsun" dedi ve elimi bıraktı. "Teşekkür ederim." diyip kızların yanına gittim. Kısa bir süre sonra hepimiz yorgunluktan uyuya kaldık.

Love is Strange✅Nam WoohyunWhere stories live. Discover now