Sms 6

386 22 0
                                    

TATO ČÁST NEBUDE SMS,ALE KAPITOLA JAK SE SETKALI :) !

Jinak se můžete kouknout na video (viz.media). Je to text na písničku Závislák :) Bohužel,já se nezapojila,protože bylo plno :( Ale za to se tam zapojila moje sestřenka :) Je to fakt TOP video !! Moc se jim povedlo <3

*Kovy*
*Martin*

---------------------------------------------------------------------------------------------------


Kovy

Máme sraz u Orloje. Jsem hodně nervozní. Mám ho obejmout,až přijde ? Mám si s ním plácnout ? Normálně pozdravit ? V hlavě mám naprosto zbytečné otázky. Potřebuju ho už vidět. Najednou v dálce vidím kluka,který je stejně vysoký jak já,v ruce drží telefon a zrovna teď si mě všimnul. Sladce se usmál. Nejvíc cute. Asi jsem zamiloval více,než je to potřeba. Martin trochu popoběhnul. Stál přede mnou. Jeho oči zářili,jako ty mé. Neodolal jsem a objal ho. Nevím, co to do mě vjelo. Martin objetí přijal a stiskl si mě k sobě.

"Ani nevíš,jak jsem si tohle přál,,

"Asi jsem se zamiloval, Martine,,

"Já už na tebe čekám 2 dny,,

"Kam půjdem,,

"Mně je to vlastně jedno,jen abych byl s tebou,,

"Mám tě moc rád,,

"Já tebe,,

Šli jsme do našeho oblíbeného parku. Chtělo se mi brečet,když na nás padli znechucené obličeje. Tohle si nepřeju. Martin si asi všminul,že zadržuju slzy a pevně mě objal. Vybrečel jsem se mu na rameno.

"Š-š-š Kájo. Ignoruj to,,

"Ale mě je líto,že vůbec neví,že jsme normální lidé. Co je na tom špatného chodit s klukem?,,

"Nevím.Neřeš to. Netrap se,,

"Budu se snažit,,


Odtáhl jsme se a utřel si slzy.Jednu slzu jsem měl na tváři,ale necítil jsem ji. Martin si nastavil palec a slzu mi utřel. Uculil jsem se. Bylo to strašně sladký. Dokonce jsem uviděl i šťasný obličej,co na nás kouká. Aspoň někdo. S Martinem jsme si sedli na lavičku a koukali jsme se na výhled. Dal jsem hlavu na Martinovo rameno a chytl ho za ruku.

"Miluju tě,,

"Já tebe taky.Možná i přehnaně,,

Dořekl to a otočil se na proti mně. Koukali jsme se do očí. Utápěl jsem se v nich. Nevydržel jsem to a začal jsem se k němu naklánět a zavírat oči. Po chvilce to udělal i Martin. Nakonec to byl Martin,co spojil naše rty v jedno.

---------------------------------------------------------------------------------------

Je to tady :D První pusa <3 Příští kapitola bude zase normálně Texting :) Vaše Kovies Anička :D <3

Byla to náhoda,nebo  osud ? (Mavy Texting)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang