GK -1-

80 8 8
                                    

Bölüm şarkısı; Can Gox-Yalnızım Ben

• • • > 1. Bölüm < • • •

Uykum dağılmaya başlarken beynim de uyanmaya başlamıştı. Artık trafikteki korna seslerini rahatlıkla duyabiliyordum. Yatakta rahatsızca kıpırdandım ve gözlerimi aralamaya başladım. Gözlerimi tamamen açabilmek için ellerimle hafifçe ovuşturdum ve bir kaç kez kırpıştırdım. Burası benim odam değildi. Nerede olduğumu anlamak için etrafımda göz gezdirdim ve bir otel odasında olduğumu fark etmem çok da zamanımı almadı. Yatakta arkamı dönmemle tanımadığım bir çocuğu görmem bir oldu.

Kim bilir dün gece ne boklar yemiştim?

Yatakta dirseklerimin yardımıyla doğruldum ve çarşafı yavaşça üzerimden kaldırdım.

Kahretsin çıplağım!

Gözlerimi ağır çekimde kapatıp açtım ve çarşafı üzerime sarıp yataktan kalktım. Kalktığım gibi yatağa tekrar düşmem bir oldu. Çünkü elim yatağın başlığına kelepçelenmişti. Lanet olsun!

Kelepçenin anahtarını bulmak için etrafıma bakındığım sırada arkamdaki çocuk konuşmaya başladı.

"Ooo! Seksi leydimiz uyanmış."

Onu umursamadım. "Anahtar nerede?"

"Farkındaysan senin gibi dün gece ben de sarhoştum güzelim. Nereden bileyim anahtarın nerede olduğunu?"

Kafamı sinirle çocuğa çevirdim. "Bul o zaman gerizekâlı ne bekliyorsun?" diye bağırdım. Sanırım benden böyle bir tepki beklemiyordu. Çocuk benim bağırmamla ürktü ve kekelemeye başladı."Ta-tamam. Hemen buluyorum." Yatağın yanındaki komodinin çekmecelerini sesli bir şekilde karıştırdı. Anahtarlarla birlikte yanıma geldi ve anahtarı kelepçeye sokup açtı.

Elimle bileğimi ovuşturduktan sonra yataktan kalktım ve yerdeki kıyafetlerimi alıp banyoya girdim. Kıyafetlerimi dolapların üstüne bıraktım ve çarşafı üstümden sıyırıp kenara attım. Köşedeki duşa kabine girip on dakika yıkandıktan sonra çıktım ve dün geceden kalan, dolapların üstündeki kısa şortumu ve büstiyerimi alıp giydim. Banyodan çıkmadan önce kapının kenarına oturdum ve gözlerimi kapattım. Başımı ellerimin arasına alarak düşünmeye başladım.

Dün gece kafa dağıtmak için bara gitmiştim ve sanırım sarhoş olmuştum. Sonra yanıma bu piç gelmişti ve sonrasına dair tek bir kesit bile hatırlayamıyordum. Ama elimdeki kelepçe izlerini ve kasıklarımın ağrısını göz önünde bulundurursak neler olduğunu anlamak çok da zor değildi. Yavaşça yerden kalktım ve banyodan çıktım. Odadaki piç, baksırı ile yatağın üstünde oturuyordu. Ben banyodan çıkınca bakışları bana döndü ve konuşmaya başladı.

"Tanışamadık bile güzelim. Aslında dün geceki tanışma sayılır mıydı bilemem ama fena hatunsun. Ben Batuhan. Senin adın ne bebek? "

Onu umursamadan sırt çantamı hazırlamaya devam ediyordum. Ama piç susmak bilmeyince ben de konuşmaya başladım.

"Bu seni hiç ilgilendirmez. Seni ilk ve son kez görüyorum. Siktir git." dedim ve sırt çantamı elime alıp kapıya doğru ilerlemeye başladım. O sırada tekrar konuşmaya başladı.

"Ah! Şimdi hatırladım. İsmin Dolunay'dı değil mi?"

Onu duymamaya ve umursamamaya devam ettim. Tam kapıdan çıkacağım sırada piç kolumdan tuttu ve beni kendine döndürdü. İğrenç sırıtması eşliğinde "Güzelim ama ben daha eğlenmek istiyordum. Çok erken gidiyorsun." dedi. Dişlerimin arasından "Bırak beni." diyerek tısladım. Anlaması için bastıra bastıra söylemiştim ama bırakmayınca sinirlendim ve karnına tekmeyi geçirdim. Çocuk bir tekmemle yere yapışınca çantamı yere attım ve üstüne binip yumruklarımı yüzüne geçirmeye başladım. Yumruklarıma ara sıra tekmelerim de eşlik ediyordu.

GECENİN KIZIWhere stories live. Discover now