Provocare

53 7 21
                                    

am fost provocata de Capra_Snitzi (FUUUU) sa spun 13 lucruri despre mine ;-;

1. IUBESC trupele 5sos (5 seconds of summer *SA DEA DRACU SA CITITI ,,5 es-oh-es". e 5sos. punct*), green day, get scared si all time low.

2. creepypasta is life. creepypasta is love. *DARK LINK AND TICCI TOBY ALL THE WAAAY*

3. cand  aveam 3 sau 4 ani am venit cu (,) capul intr o scara (intre ochi si tampla) din cauza unei fete care m a tras dupa ea (daca citesti asta si iti amintesti, sper sa mori :3) iar acum am o cicatrice ;-; *sa nu mai spun ca am purtat un cocon in locul ala 70000 de saptamani ;____;* iar asta a fost imediat dupa serbarea de la gradinita :"""3

4. singurele arome de inghetata care imi plac sunt ciocolata si ciocolata cu menta.

5. urasc oamenii care mint. dar nu genul ala de oameni care mint ceva de genul ,,unde te duci?" ,,pana la un prieten" deoarece plm, poate omul nu vrea sa ti spuna ca se duce la night club sau altceva. nu. nu imi plac persoanele care cer atentie si mint doar ca sa fie mare popular/a. cum dumnezeu sa spui ,,tatal meu e slender", ba coaie, ba?

6. in fiecare seara stau si plang deoarece nu gasesc raspunsuri la intrebari de genul ,,de ce oamenii nu au oase pneumatice?", ,,daca elefantii ar dansa, ar fi mai sacsi decat oamenii?" sau ,,cum e posibil ca dumnezeu sa fi creat lumina in a doua zi si soarele in a patra?"

7. suport LGBTQ+ si urasc homofobii. atata timp cat nu e viata ta, pleaca invartindu te si lasa i pe altii sa si vada de treaba lor.

8. POTTERHEAD, BITCHES! +slytherin :33

9. urasc oamenii care spun ca sunt antisociali, cu toate ca nu sunt, doar ca sa ii creada lumea mai ,,speșiăl"

10. imi vine sa ma arunc intr o fantana cand le vad pe copilele de 10 ani pe facebook cu ,,IMI CAUT IUBIT!" sau ,,M A PARASIT IUBITUL! MA DUC SA MA TAI!" du te dracu si te taie, si asa esti degeaba pe planeta asta. pai coaie, eu la 10 ani nici nu stiam ce e ala iubit. du te si calareste ti unicornul si nu te mai face de ras

11. urasc muzica k pop. *sorrynotsorry* asta este parerea mea. punct, pa si la revedere. +in schimb, iubesc rock ul/punk rock ul.

12. daca tu crezi ca 5sos este boyband, atunci nu avem ce discuta.

13. in timpul liber, pentru a ma amuza, citesc carti de genul ,,sex cu vloggeri". sunt atat de penale, nici nu stiu cum au atat de multe voturi sau atat de multe comentarii pozitive. sa nu mai spun de locul 1 in fanfiction. pai ma copile, ma, daca tu chiar crezi ca vlad munteanu va veni la tine, o curva random de pe strada, si iti va cere sa ii faci un blowjob, handjob, dracu stie ce mai vrea ala, atunci cred ca ar cam trebui sa suni un doctor. si plm. nu mi place vlad munteanu, dar stau in constanta si nu l am vazut niciodata. cum cacat sa l vezi tu, o tipa care sta la maramures, cand vine la plaja? *se poate intampla, dar totusi* plus ca, in mare parte, autoarele au MAXIM 12 ani...

okay, m am lungit cam prea mult.
provoc in continuare pe
AlexiaGabrielaChiria
A_fake_obsession
Mia_catslover_660
si atat :"3. *sorry gurls for dragging you in this ;-;*

My drawingsWhere stories live. Discover now