Deel 25

2.5K 20 0
                                    

Ik kijk door het raam en zie de sterren fonkelen. Ze nodigen me uit om naar buiten te gaan, frisse lucht in te ademen, vrij te zijn. Kris had gelijk, als ik echt wil, kan ik weggaan. Ik sta recht en blijf naar de sterren kijken, alsof ik zou stoppen met kijken mijn kans op ontsnappen uit mijn handen zou glippen. 

Zonder te beseffen hoe, sta ik beneden. De wind streelt mijn haar naar achter. Elke stap die ik zet in het gras voelt aan alsof ik nieuw leven krijg. 

Na een tijdje voelen mijn voeten terug ruw aan. Ik kijk sinds voor het eerst sinds een lange tijd weg van de sterren en terug om me heen en zie dat ik op een baan ben. Ik blijf wandelen tot ik voor een groot huis sta. Het huis. Ik duw op de bel en niet veel later gaat de deur open. Kris knuffelt me meteen en knijpt zacht in mijn kont. 

"Miste je me? Jij stoute meid, je zomaar van me laten afnemen," zegt hij.
"Het spijt me, meester."
Hij zegt niets en neemt me mee naar een kamer. De kamer is rood met in het midden een volledig wit bed. Voor de rest is de kamer leeg, op een camera na. 

Kris doet de deur op slot en gooit me op bed waar hij me vast bindt. Hij wandelt naar de camera en drukt op een knop. Hij komt langzaam naar me toe.

"Ik wil dat je hiervan geniet, dat je mijn naam roept, dat je kreunt. Ik wil dat je laat zien hoe geweldig je me vindt," fluistert hij in mijn oor.

Zonder een seconde te twijfelen, scheurt hij de kleren van mijn lijf. Hij verkent mijn hele lichaam mijn zijn toch. Hij begint bij mijn armen, daarna mijn borsten. Bij mijn tepels cirkelt hij hij met zijn tong en zuigt. Dan gaat hij naar mijn buik om daarna verder naar beneden te gaan. 
Zijn tong raakt precies de juiste plekken aan op precies de juiste momenten. Hij cirkelt en hij drukt. Zachtjes begin ik te kreunen. Ik wil hem nog harder tegen me aandrukken maar wordt tegen gehouden door het touw waarmee ik ben vast gemaakt. 
"Meer," kreun ik.
Ik voel hem glimlachen. Mijn heupen gaan op en neer. Hij stopt en komt terug naar boven.

"Niet zo snel, dan is er geen plezier meer aan," zegt hij.
Hij begint me te kussen en wrijft tegen mijn been met zijn heupen. Langzaam voel ik hem hard worden.
Nu doet ook hij alles uit. Zachtjes begint hij met zijn  vinger tekeningen te maken bij mijn clit. Mijn heupen beginnen weer mee te maken. Zachtjes bijt hij in mijn nek.
"Goed zo."
"Meer, meer meer!" roep ik.

"Omdat je zo aandringt," zegt hij.
hij gaat rechtop zitten stopt hem erin. Meteen beweegt hij hem er snel in en uit. 
Ik kreun en wil zijn onderrug vastnemen, maar wordt weer tegen gehouden door de touwen. Hij forceert zijn vingers in mijn mond om daarna meteen snel over mijn clit te wrijven.

"Ja, ja, JAAAAAA!" roep ik uit.
Alles trekt samen en ontspant terug.
"Goed zo, meisje" zegt hij.

Hij trekt zijn kleren terug aan en wandelt naar de camera.

"Hopelijk heb je hiervan genoten," zegt hij tegen de camera.
Hij neemt de camera met zich mee en wandelt de kamer uit.




Hoi allemaal

Sorry dat dit deel weer zo lang op zich heeft laten wachten, maar ik ben amper thuis geweest.

In ieder geval hoop ik dat jullie van dit deel genoten hebben. Vergeet zeker niet te reageren en te stemmen.

Tot de volgende keer

Free x

Sexy cam 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu