Capitolul 2

885 3 0
                                    

E dimineata. S-o bag naiba de dimineata. Gata, de data asta la 06:00 😤. Ok, hai sa ma scol, prima zi la munca, normal. Munca incepe la 07:00 , super😒. Miam facut toaleta de dimineata, la micul dejun am baut un ceai cu niste biscuiti. Am decis sa ma imbrac in fusta neagra ,lunga pana la genunchi, cu talia inalta si strinsa pe corp.Miam luat si o camesa crem , la cosmetica am folosit rimelul si un ruj rosu. Apoi mam incaltat intro pereche de pantofi , nu cu toc foarte nant. Am laut un taxi in drum spre munca. Ajunsa acolo, salut pe toti cu un scurt buna dimineata, si domnisoara de la receptie mia zis ca biroul meu va fi cu seful in cabinet. Wow, am ramas socata. Ok, asta e realitatea. Am laut liftul apre etajul 13 , am intrat in cabinet fara sa mai bat acolo, deoarece nu era nimeni. Era ora 06:55,iar sefu venea pe la 07:30. Am mai analizat ce mai este prin odaia aia mare, toti peretii erau din sticla, lasant la evidenta aglomeratie din strada a orasului. Apoi intra pe usa Lola, domisoara de la receptie cu un teanc de documente :
" Any, astea is pentru tine!"
"Si ce treb sa fac cu astea?"
"Aici sunt scrise diferite informatii nefolositoare, si tu treb sa vezi doar la ce ora are azi loc niste sedinte si cu cine plus sa completezi formular ca tot( informatii, idei etc.) sunt gata. "
" Ok, mersi mult!"
" Succes" imi raspunde cu jumate de voce, si pleca fara sa mai zica nimic.
Stau si ma uit lung la foile alea, si nu inteleg ce sa fac. Bine , sa vad in fiecare document ce se afla, si ce treb sa scriu scriam pe o alta foaie. Miau mai ramas doua documente si hop ca intra sefu. Cind il vad, ma ridic in picioare si zic:" Buna dimineata, sefu!"
" Neata, poti sami zici doar Marcus sau boss"
Nu am zis nimic doar ma asez si continui. Observam cum se holba la mine, ma inroseam sigur, si apoi brusc zic:" Azi la ora 09:00 aveti intilnire cu compania gemana de tehnologii"
" Ok, vino la mine!"
" A... m" ma balbiam.
" Hai, vino aici"
"Pentru ce?" apoi cind iam vazut expresia fetei mam sculat si mam dus la masa de birou al lui. El se ridica de pe scaunul de piele neagra scumpa:
" Aseazate!"
Ma asezam incet, confuza de ceea ce va fi. Apoi el scoate niste documente dintr-un dulapior , si le pune senzula pe masa. Au trecut niste fiori prin mine . El se sami reprezinte documentele alea, si se aplecase dupa umarul meu drept asa de tare, invit sai simt la gat respiratia. Cu asta nu puteam zice nimik. Peste vreo cinci minute ma scol si plec la locul meu. Apoi usa se deschide brusc, si intra o doamna destul de sexy imbracata, cu parul prins in coc, fusta ca a mea , neagra cu talia lunga, insa foarte scurta, fix sub buci. Intra cu pasi rapizi simi arunca o privire malefica. Se duce la Marcus si cum statea el asezat, ea se rinjeste pe toata suprafata mesei, si il apuca pe Marcus de cravata si il trage spre sinul ei semidezgolit. Marcus isi scutura vocea , se scoala de la masa si imi zice:" Any , ea este sotia mea - Sonia"
"Buna dimineata, doamna Sonia, eu sunt Any, secretara sotului dumneavoastra."
   Ea sa ris usor rinjind, aratindui sotului ei, ce dorea acum. Ea sa intors spre el si au inceput sa se sarute salbatic, el apoi ai ridica un picior tinindul in brate, si mingainfui tot fundul. Fusta i sa ridicat de tot, incat iam vazut ai lengeria intima. Fara sa mai zic nimik, ma scol iutedi ies din odaie. Omg, o adevarata scena de sex. Apoi de dupa usa se auzea " Ah, ah , mh, mm, da!" striga tare. Si pentru cas nebuna, am plecat in camera cu videocameri, si ai vedem. El apoi a incetat sa o sarute, scotind dintrun sertat ceva, nu era clar ce era. Sotia lui intre timp a incuiat usa, si a dat tot jos ce era pe masa de birou. Ea aseza pe masa dea lungul, si el vine peste ea. Incep sa se sarute salbateceste, si dezbracinduse amandoi. Cum asi permit asa ceva la serviciu?! 😱😂 El duoa asta se indoaie, se dezdoaie, si ea dind ochii peste cap. O fut... !! Sa inebunesti, am inceput a ride tare , ca na tineam de burta. Dupa ce am vazut ca se scoala au terminat, plec si eu in cabinet. Apoi o vad pe Sonia trecand pe linga mine ca porcu pe linga gard. " Any, aranjeaza te rog din nou cum erau actele, ma intorc in 30 min. " imi zice Marcus.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 14, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sex with my Bo$$( română)Where stories live. Discover now