Böö!

28.1K 826 163
                                    

Medya:Duru

Off!Şu alarmı alıcan..Diyerekten huysuzca kalktım.Saat:7:33.Daha okulun başlamasına varmış.Neyse erken gideyim bari.Yataktan zıplayarak kalkıp hazırlanmaya başladım.15dk sonra hazırdım.(Duru'nun giydikleri medyada var.)Çantamıda hazırladıktan sonra taktım ve aşağıya inmeye başladım.-Babaa! Nerdesinn?-Mutfaktayım.Sesini duyduktan sonra mutfağa koştum.-Sende birşeyler ye.-Peki.Sandalyeyi çektim ve oturdum.Krep vardı en sevdiğim.İştahla yedikten sonra. -Baba çok güzel olmuş.-Bu enerjinde bugün fazla.-Evet.Dedim gülerek.-Neyse ben gidiyorum.-Tamam.Spor ayakkabılarımı giydikten sonra okula doğru yürümeye başladım.Bir şarkı mırıldanarak okula vardım sayılırdı.

Deniz'den
Geliyo lan Duru dedim bağırarak.Selim:Olum sus o zaman.Grup olarak sessizce okulun kapısının yanındaki duvara saklandık.Yan tarafa ben ve selim,diğer tarafada emre ve çakır geçti.Duru okulun kapısına yaklaştı.

Duru'dan devam
Okulun kapısının önüne geldim.Tam giriyordumki Böööö!! diye bir ses duymamla beraber yerimde sıçradım ve sonra yere düştüm gerisini hatırlamıyorum.

Emre'den
Siktir diye mırıldandım.Diğerleride şaşkındılar.Çünkü Duru şakamızdan bayılmıştı.Çakır Duru'yu kucakladı.Ve revire doğru gittik.Hemşire Duru'yu içeriye aldı.Bizde beklemeye başladık.Deniz:Off.Selim:Keşke yapmasaydık.Çakır:Ya sikeyim böyle işi.Bende hala şaşkınlıktan kalakalmıştım.Sonra hemşire çıktı ve bizde odaya girdik.Hepimiz bir anda sarıldık.

Duru'dan Devam
Ah! Durun olum ah! Çakır:(Gülerek)Tamam durduk,lan bırakın sana!. Diyince bıraktılar.Şükür! dedim gülerek.Deniz:Duru çok korktuk lan.Emre:Aynen.Çakır:Biz alt tarafı korkarsın sanmıştık.Selim:Aynen lan.-Neyse bişey olmadı  korkmayın dedim gülerek,birşey olmadı.Yattığım yerden kalktım.-Şşş durun ellemeyin ben kendim yürüyebilirim.Çakır:Peki. Dedikten sonra sınıfa ilerledik.Ders coğrafyaydı.Öğğkk diye mırıldandım.Emre:Bişeymi dedin?-Yok.Sıramıza oturduk.Bu derste Çakır ile oturuyordum.Arkamızda Deniz ve Selim.Onların arkasındada Emre oturuyordu.Dersi sevmediğim için sıraya kafamı koyup yattım.Tam iyice uyuyordumki biri omzuma dokundu.Kesin Deniz diyerek bir tepki vermedim.Sonra dürtmeye başladı.Ya ne var lan ne var bi uyutmadın!!?.Diğerleri ise kıkırdıyordu.Duru sen ne diyorsun diye bağırdı hoca.-Çık dışarı!!.Siktir diye mırıldandıktan sonra çıktım.Somra ağacın altına gittim.Ve elime bir okuma kitabı alarak okumaya başladım.Uyuduğumun farkında bile değildim.

Selim'den
Zil çalar çalmaz dışarı fırladık.Çünkü hoca Duru'yu sınıftan atmıştı.Duru ağacın altında kitap okuyordu.Bizde oraya gittik.Deniz Duru! diye seslendi ama cevap yok.Bizde yanına oturduk.Çakır elindeki kitabı alıp yerine koydu.Sonra gördükki Duru uyuyordu.Bizde sessizce gülmeye başladık.Duru bir anda ayağa kalktı ve hala gözleri kapalıyken elini asker gibi alnına koydu ve EMRET KOMUTANIM!! diye bağırdı.Biz hala gülerken Duru'yu tutup  oturttuk.Biraz zaman sonrada uyandı.

Duru'dan Devam
Noluyor ya dedim esneyerek.Deniz:(Gülerek) Uyuyordun kanki.Kaçıncı dersteyiz dedim.Selim:4. Dersteyiz.Oha!diye bağırdım niye uyandırmadınız!?ve derse girdinizmi!?Çakır:Hayır.Emre:Senin yanında uyanmanı bekledik.Ben:Saat kaç?Deniz:Saat kaçmaz!.Hepimiz bir off çekerek ayağa kalktık ve yemekhaneye doğru ilerledik.Deniz ise hala gülüyordu.Şizofrenmi?ne?.Öğle saatine 2 dk kalmıştı.Biz ise şimdiden yemeklerimizi alıp oturmuştuk.Zilde çalmıştı.Yemeklerimizi yedikten sonra bahçeye indik.Herkes kendi kafasına göre takılıyordu.Bende bir türlü geçemediğim ama bağımlılık yapan oyunumu oynuyordum.2 kez denetikten sonra geçemedim ve hadi Duru yapabilirsin diye kendimi cesaretlendiriyordum.5 kez uğraştıktan sonra geçtim.Ne! geçtimmi!?Diyerekten ayağa kalktım ve Oleyyy!! diye bağırdım.Bizim grupta şaşkın şaşkın bakıyordu.Durduktan sonra oyunu geçtimde diyerek yerime oturdum ve gülmeye başladım.

~
Ay sonunda okul bitti diyerekten bizimkilerle okuldan ayrıldık.Eve doğru yürüyordum.Evet bu sefer kendi başıma.Eve geldim ayakkabılarımı koyduktan sonra Babaa! diye seslendim.-Efendim.
Ses mutfaktan geliyordu.-Ben geldim.-Hoşgeldin kızım,gel yemek ye.Masaya oturdum.Ve yemeği yemeye başladım.Sonrada odama geçtim.Yatağa yatarak telefonuma bakmaya başladım.WhatsApp'dan 22 mesaj gelmiş."Bizim Tayfa" adlı gruptan.Yemek yerken Deniz hepimizin telefon numarasını alarak grup kuracaktı.Kurmuş bile.Hiç okumadan telefonu kapattım.Ve dizi izlemeye başladım.Baya bi saat geçmişti ve bende yatmaya karar verdim.

Bu bölüm ekşınsız olabilir😁.Ama sonraki bölümler inanınki ekşınlı 😄😀.VOTE ve YORUM atın.💕💕

ERKEK LİSESİWhere stories live. Discover now