11.

7.2K 86 9
                                    


Nemůžu se hnout a sotva dýchám. Dotýká se mě mezi nohy a chce mě přivézt k orgazmu. Tak to ani náhodou!!! Braň se říká mi hlava.

"Nech mě!"

"Nenechám!! Pěkně tě udělám a pojedeme domů!"

"Proč proboha? Nechci nic, nechci, nech nás být. Jsi jen nadržený prase!!! Vyndej tu ruku z mých kalhotek a neříkej mi co mám dělat!!"

"Jsem tvůj manžel a ruku nevyndám. Buďto se necháš dobrovolně nebo tě přivážu, přestaň si vyskakovat a buď ráda, že jsem ve výborné náladě a ještě nikoho nezabil a tobě nenasekal na zadek!! A teď roztáhni nohy a ukaž mi tu mojí holčičku!!" Mlsně se oblíznu, klesnu na kolena, stáhnu kalhotky a vrhnu se jí mezi nohy. Tessa se ani ze začátku nehne a tiše pláče. Jsem úplně mimo. Lížu jí, saju a prsty zabořuji do jejího krásného těla.

"Jsi tak úzká a sladká..! Bože.... tolik si mi chyběla miluju tě tak moc! Jo jo pojď udělej se mi na jazyku." Celá se mi hroutí v náručí, její vzdychy jsou slast pro mé uši. Stoupnu si natáhnu jí kalhotky a podávám ruku. Tváře má červené, rty rudé od toho jak se do nich kousala a v očích zlost. Je nádherná a ví, že nic nezmůže, vždy si od ní vezmu to co chci a najdu jí i kdyby byla na konci světa!

"Nesnáším tě!! Tohle mi dělat nemůžeš!"

"Ale můžu, pojď jdeme za Chrisem. Nenuť mě bejt zlej!"

"Pako."

"Ano šéfe."

"Sbalte všechno, objednej náklaďák. A když myslím všechno, tak všechno! I ty zvířata a ať se jim nic nestane. Nech to tu celé zabezpečit. A vše dovezte do vily."

"Mami mami doltíka plosím."

"Ano pojď ke mě lásko. Babi pojď dáme jsi dort." Sedáme ke stolu a krájím dort. Babi se nahne a poví, že jde s námi, že mě nenechá s gringo samotnou. I když jí bude 75. Je velice houževnatá Je mi líto, že kvůli mě opouští svůj domov.

"Aspoň se v životě ještě někam podívám a bez vás žít nemohu."

"Děkuju, moc děkuju ." Už to nevydržím a brečím a to hodně. Ve vteřině mě objímají dvě velké ruce a celou mě schovají do teplé náruče která voní...

"Chrisi, broučku hezky hačej jedeme pápá." Usazuji ho do sedačky proti mé vůli, ale nic nezmůžu. Babi si sedá vedle něj a na klíně má košík s koťaty. Vedle sedí hafi a je naprosto v klidu.
Damon mě hlídal, když jsem balila nezbytnosti na cestu a vyptával se, jak jsem vymyslela útěk. A taky mě upozornil, že se to v životě už nestane. Po dvou hodinách jsme dorazili na letiště.

"Chrisi, lásko, pojď k tatínkovy." Vytahuju ho ze sedačky. Je stále veselý, šťastný chlapec a já chci aby to tak zůstalo. "Koukej... letadlo tím poletíme a to přímo domů." V letadle řádil, moc se mu tam líbilo, za to Tess zvracela a ta babka furt něco mlela o ptákovi. Přistáli jsme na mém pozemku odkud jsme se po deseti minutách dostali k vile. Konečně!!

"Bratře vítej."

"Jacku, Markusy, otče. Toto je Chris!"

"Synu." Otec mě poplácá po zádech a obejme, je dojatý. Říká, jak je mi podobný a mé zesnulé matce. Podívá se na Tess pak na mě a znovu na Tess.

"Co to?!"

"Odešla odsud těhotná a ano budeš znovu děda za tři měsíce. Než to řekneš, na testy jdeme zítra vše jsem už vyřešil. A teď jestli dovolíte, musíme se jít vykoupat."

Budeš Poslouchat Mafiánský Boss(dokončeno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat