JİMİN İLE HAYAL ET-smut +18

4.2K 61 51
                                    

Jiminle çok iyi anlaşan bir çifttiniz ve 2 aydır evliydiniz ama henüz hiç bir şekilde cinsel ilişkiye girmediniz (utandım affet beni allahım)sen istiyordun ama soylemeye utaniyordun aslinda oda istiyordu ama utandığı için söyleyemiyordu.
(Jimin in ağzından)

(Adınız)la 2aydır evliyiz artık onun tamamen benim olmasını istiyorum ama galiba o istemiyor evlenmeden önce sürekli evlenmeden olamaz diyordu evlendik ama hala tık yok onu gercekten istiyorum.

Arkadaşınla konuşursun
(Senin ağzından)
Artık dayanamıyorum (arkadaşının adı)onun olmayı çok istiyorum ama çok utanıyorum onu tatmin edemediğim için kendimden nefret ediyorum henuz gerçek bir kadın olamadım onun tadına bakamadım yaa eminimki benden nefret ediyodur şimdi ama onun olmayı çok istiyorum.

(Yazarın ağzından)
Sen bunları anlattıktan sonra ağalamaya başlarsın tabi arkadaşınla konuşurken jimin sesini duyup tam yanına gelecekken konuşmanızı duymuş ve donakalmis sonra ise aklina bir plan gelmis butun herseyi hazirlamis ve aksam icin cok iyi hazirlanmani istemis yani sexi giyinmeni istemis sende onu kirmayip oyle bisey giyinmissin.

(Yazarın ağzından)Sen bunları anlattıktan sonra ağalamaya başlarsın tabi arkadaşınla konuşurken jimin sesini duyup tam yanına gelecekken konuşmanızı duymuş ve donakalmis sonra ise aklina bir plan gelmis butun herseyi hazirlamis ve aksam icin cok i...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bunu giyindin

Ve jiminin dediyi yere gittin cok heycanliydin dediyi yere geldin ve oda ne her yer kirmizi gullerle cevrili kirmizi mumlarla suslenmis bir yer yerde notlar bula bula jimini bulmussundur ve hemen jiminin yanina gidip ona sarilmissindir ama jimin inlemistir cunki ona sudyen takmadigin icin goguslerin daha net deymistir ve onunki de sana deymistir onu aldirmayip sarilmayi biraktin oda sana -askim cok sexi gorunuyosun dedi sende ona dedinki +sende cok yakisikli olmussun dedin ve yemeye gectiniz yemek bittikten sonra jimin senin yanina yaklasti seni kaldirip koltuga oturttu ve sana dediki- ARKADASINLA KONUSURKEN SENİ DUYDUM VE BENDE OYLE HİSSEDİYORUM (ADİN)ARTİK TAMAMEN BENNİM OLMANİ İSTİYORUM VE SANA SOYLEYE- LAFİNİ BİTİREMEDEN SEN ONUN KUCAGİNA OTURDUN VE ONA SURTUNURKEN BİR YANDANDA MASUMCA OPMEYE CALİSİYODUN VE ODA BİR MUDDET SONRA SANA KARSİLİK VERMEYE BASLADİ VE durdun dedinki artik seninim simdiye kadar ne  yapmak istiyosan yapabilirsin dedin ve kendini onun kollarina biraktin

Seni alip odaya cikardi elbisenden bir cirpida kurtuldu icinde sudyen olamdigi icin daha kolay olmustu sende onun gomlegini ve pantolonunu cikardin o hem senin boynunu morartiyor hemde eliyle amini oksuyodu( ozurdilerim boyle sapik oldugum icin) biranda icine girdi ve ciglik attin  oda 5 dakika sonra zevk noktani buldu ve 2 dakika oraya vurup icinden cikti ve yaninda uzandi ve sana tesekkur ederim askim sadece benim oldugun icin  dedi sen onun koynuna girip dedinki tesekkur ederim sadece beni sevdigin icin dedin ve uyudunuz bir hafta sonra hamile oldugunuzu ogrendiniz ve 9 ay sonra bir kiziniz oldu ve sonsuza dek mutlu yasadiniz

Seni alip odaya cikardi elbisenden bir cirpida kurtuldu icinde sudyen olamdigi icin daha kolay olmustu sende onun gomlegini ve pantolonunu cikardin o hem senin boynunu morartiyor hemde eliyle amini oksuyodu( ozurdilerim boyle sapik oldugum icin) b...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lutfen beyenin ve yorum yapin sizleri seviyorumm oy da verirseniz mutlu olurum

bts ile hayal etWhere stories live. Discover now