Zlaté vejce

1.2K 77 4
                                    

Ten večer, kdy měla být velká Smrtijedská akce, jsem seděla před branou hradu a vyčkávala. Já se toho účastnit nebudu, je to až příliš riskantní.

"Ahoj" přišel sem táta. Sakra.

"Proč tu tak sedíš?" ptal se mě.

"Jen přemýšlím" zalhala jsem nervózně.

"Proč jsi přišel ty?" chtěla jsem odvrátit téma.

"Taky přemýšlet. Víš, co bylo v Denním věštci o tom hromadném úniku Smrtijedů, mám divný pocit. V noci se mi zdá, že se vrátí zlo, a ještě silnější. A taky ty a Scorpio. On je Malfoy, Lucius je jeho děda. Všichni Malfoyovi byli odjakživa Smrtijedi" řekl.

"To vím" kývla jsem.

"Hele, neříká se mi to snadno, ale prozatím přeruš všechny styky s Malfoyovýma. Se Scorpiem žádná letní dovolená, nebudeš si s Dracem, Astorií ani Narcissou psát, nebudete v kontaktu. A taky nevkročíš ke Scorpiovi do pokoje, a v létě ho neuvidíš vůbec. Žádné dopisy, nic" řekl. Mně se málem zastavil dech.

"Co? To nemůžeš!" křikla jsem.

"Lily, pochop, že chci, abys byla v bezpečí. Mohli by tě zabít, nebo se tě pokusit přetáhnout na svou stranu" řekl.

"To ty mě zabiješ, ne oni" zavrtěla jsem hlavou a utekla pryč. Bylo mi fuk, že neuvidím tu akci, kterou jsem naplánovala. Byla jsem ráda, že neuvidím tátu.

Doběhla jsem až do pokoje. Tam jsem si lehla na postel a plakala. Táta mi překazil romantické léto, a navíc, pokud si nebudu moct psát s Malfoyovýma ani je navštívit, nenajdeme amulety a já neovládnu svět. Na to existuje jen jediné řešení. Vzpoura, útok, prozrazení. Jedině tak budu své dílo moci dokončit. Zneškodnit otce a tím se prozradit.

"Máme to" vtrhl ke mně do pokoje Zabini a Scorpio.

.Já vstala a šla si pro tu zlatou věc, kterou držel Zabini v ruce. Vejce věčného života. Rázem ve mně vzrostl pocit moci, úspěchu a vítězství.

۰۪۫B۪۫۰۰۪۫u۪۫۰۰۪۫۰۪۫d۪۫۰۰۰۪۫u۪۫۰   ۰۪۫m۪۫۰۰۪۫o۪۫۰۰۪۫c۪۫۰۰۪۫n۪۫۰á

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

۰۪۫B۪۫۰۰۪۫u۪۫۰۰۪۫۰۪۫d۪۫۰۰۰۪۫u۪۫۰ ۰۪۫m۪۫۰۰۪۫o۪۫۰۰۪۫c۪۫۰۰۪۫n۪۫۰á

Slytherin princess Where stories live. Discover now