#1

7 1 0
                                    

Hier sta ik dan met mijn koffers en met mijn tante voor mijn nieuwe school of eigenlijk kostschool. kan ik gewoon niet naar een normale school dan antwoord mijn tante jawel maar hier zat ik vroeger met je moeder op school we hadden leuke jaren en ik heb je al ingeschreven dus we kunnen niet terug. hhhhh ik heb er geen zin in  jij wou toch perse met mij wonen dus ga uit de auto en pak je spullen we gaan naar binnen zegt mijn tante blij. Maar? GEEN gemaar ik denk dat je hier echt leuke gaat vinden en het de beste school in Canada zegt mijn tante weer blij. Okay zeg ik boos. Als we mijn koffers hebben gesjouwd gaat mijn tante me in checken.

Zo alles is geregeld zegt ze weer blij. Kijk niet zo naar me je gaat hier echt leuk vinden en ze geeft me een kus een knuffel  Doei lieverd veel plezier hou van jou, ga je missen en ze geeft me weer een lange knuffel, Ik hou ook van jou. Ik zwaai haar uit en ga dan weer naar binnen dan komt de vrouw van de balie naar me toe en jij  bent vast Claire Benson zegt de mevrouw  van de balie, ja  dat ben ik zeg ik verlegen, goed kom maar met me mee we gaan je naar je nieuwe kamer, onderweg door dit grote gebouw verteld ze me de regels. Dus geen jongens op kamer geen je mag  alleen laptop en telefoon je mag na 11:00 niet meer buiten zijn, en je mag niet roken drinken en drugs zijn hier VERBODEN. En zo bleef ze 10 min door ratelen als we bij mijn kamer zijn zeg ze hier is je kamer sleutel je krijgt nog van je kamer genoot een rondleiding door de school. Heb je nog vragen. Ze kijkt me even aan als ik geen antwoord geef loopt ze weg ik doe mijn kamer open  en woooowwww echt een chice school!! misschien is het hier niet zo slecht ?!

 Ze kijkt me even aan als ik geen antwoord geef loopt ze weg ik doe mijn kamer open  en woooowwww echt een chice school!! misschien is het hier niet zo slecht ?!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

          (Mijn deel van de kamer)

         (Emily's deel van de kamer)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

         (Emily's deel van de kamer)

Wat vinden jullie van dit verhaal tot nu toe  reageer en like❤

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jul 19, 2017 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Friends or EnemiesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu