PROLOOG

6 0 0
                                    

{Julia}

Samen met Ryan, Daan en Amira loop ik richting de stad. Het is niet ver lopen dus dachten we we gaan is lopen. Eenmaal daar aangekomen gaan we eerst even iets eten. 

we zien een café en lopen erna toe. we gaan zitten aan een tafel. ' guys wat gaan jullie bestellen?' vraagt Ryan. ik pak de menu kaart en kijk erin. ' ik neem de frietjes met een hamburger en cola'. na een tijdje besluit iedereen die te nemen. 

Ryan roept een ober. ' Hallo allemaal, goedemiddag. wat kan het zijn?' vraag de ober vriendelijk. Als iedereen zijn bestelling heeft opgenoemd loopt hij weer weg. we praten wat en na een tijdje komt hij terug met ons eten. hij zet het eten bij iedereen voor zijn en haar neus. het ziet er erg lekker uit. als hij klaar is loopt ie weer weg. dan beginnen we allemaal te eten.

na het eten en wat gepraat is iedereen klaar en betalen we. dan lopen we samen weer terug de stad in en gaan we nog even winkelen. na een tijdje zijn we er wel klaar mee en gaan we weer terug naar huis. 

hier rechts slaan Daan en Amira af. ik geef Amira en Daan nog een knuffel. Ryan geeft Daan een handdruk en Amira een knuffel. dan lopen ze samen weg. samen lopen Ryan en ik door tot mijn huis. ' ga je nog ff mee naar binnen of ga je gelijk naar huis?' vraag ik aan Ryan. ' sorry maar ik ga door naar huis. heb nog wat dingetjes te doen.' zegt Ryan bedenkelijk. ' oh maakt nie uit hoor. dan zie k jou maandag op school denk ik of niet?' ' ja ik zie je maandag op school' zegt Ryan. voordat ie weg gaat geeft ie me nog een kus. Dan loop ik mijn huis in en loopt hij nar zijn eigen huis.

eenmaal binnen gooi ik mijn tassen in de gang neer en doe ik mijn schoenen en jas uit. mijn jas hang ik op de kapstok en mijn schoenen zet ik ergens op de grond neer. ik plof vermoeid op de bank neer. het was erg leuk maar zo'n dag is best vermoeiend. ik pak de afstandbediening en zet de tv aan. ik kijk aflevering van teen mom op MTV. ik voel me steeds meer wegzakken en na een paar minuutjes val ik in slaap.

~~~~~~~

ik schrik wakker en kijk op de klok. het is 7 uur ik heb bijna 3 uur geslapen. eten daar heb ik niet zo'n zin in dus het avondeten sla ik over. ik besluit om mijn tassen boven te zetten. 

ik loop naar de gang en pak mijn tassen van de grond. met in beide handen wat tassen loop ik moeizaam de trap op. eenmaal boven loop ik direct door naar mijn kamer. daar knip ik alle kaartje van de kleding af en leg het dan in de kast. dan trek ik iets aan wat iets lekkerder zit en doe mijn haar op een knot. dan loop ik terug naar beneden. 

ik ga op de bank zitten en pak mijn laptop erbij. ik kijk een beetje op Facebook  als ik opeens een bericht krijg. ik klik het aan en zie Mika Van Dooren staan. dat is die vervelende gast van school die steeds achter me aan zit. hij weet dat ik een vriendje heb maar nog steeds blijft ie proberen. ik bekijk het bericht.

(M= Mika J= Julia)

M: nog steeds niet van gedachte veranderd? ;)

J: nee en dat ga ik ook niet doen Mika!

M: awh waarom nou niet schatje? ik weet gewoon dat je me stiekem wel leuk vind.

J: ga lekker verder dromen Mika en noem me geen schatje want ik ben jou schatje niet. En leer nou eens dat nee nee is. ik ben gelukkig met Ryan dus laat me met rust!

na dit bericht sluit ik Facebook af. ik hoop dat de boodschap nu eindelijk duidelijk is. ik word zo gek van die gast. ik sluit nu ook mijn laptop af en leg hem weg. ik kijk op de klok half 12. dat is wel eens tijd om naar bed te gaan. ik sluit de boel beneden af en doe de lichten uit. dan loop ik naar boven

boven doe ik een pyjama aan en ga in bed liggen. ik ben best moe en dat is te merken want na enkele minuten val ik in slaap.

~~~~~~~~

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 11, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

WHERE IS SHE?Where stories live. Discover now