16. nová posila: Patrick

5.8K 303 4
                                    

Erick dnes spí u mňa, pretože sme zašli do baru a Erick toho vypil viacej. ,,Annieee.. ja mám taký hrozný život.." fňukal Erick. ,,Nemôžeš ho mať horší než ja." pošepkala som si sama pre seba. ,,Som vo FrienZone.. to je strašné.." povedal trošku tichšie. Pozrela som sa naň ho a on trvde spal. ,,Ozaj?" zodvihla som pravé obočie. Šťuchla som ho do cecku,ale nič. Ani sa neprebral. Vydýchla som a išla som do svojej izby. Ericka som nechala spať na gauči. Unavilo ma , keď som ho niesla domov, tak som si ľahla oblečená a tuho zaspala.

Pomali som otvorila oči. Mala som výhľad rovno na hodiny. ,,POL ŠTVRTEJ?!" vyletela som z postele. Schmatla som mobil a pozrela sa na SMSky
Laura
Annie? Si v pohode?
Laura
Okay.. v pohode.
Laura
Rozprávala som sa so šéfom a dal ti týždeň dovolenky
Laura
Inak ten Patrick , čo si ho v tedy videla sa k nám pripojil 😍 Ale bude na opačnej zmene , ako si ty. 😔

Požmolila som si oči, či je to naozaj pravda. ,,Annie?" započula som Erickov hlas. ,,Ježiš ozaj.." úplne som zabudla, že je u mňa Erick. ,,Áno?" vyšla som z izby. Do nosa mi udrela sladká vôňa palaciniek. ,,Raňajky." usmial sa a položil dva taniere na stôl ,,Bol som ráno nakúpiť suroviny, chcel som sa ti za včerajšok poďakovať." usmial sa. ,,My sme včera mali s-" ,,Nie nemali." zasmial sa. Včera som moc nevypila. Ale aj tak si nič nepamätám. ,,Čo si len tak dnes niekam zájsť?" spýtal sa.

StayWhere stories live. Discover now