Voor het meisje dat..

86 7 0
                                    

Voor het meisje dat wegliep voor mij tijdens het uitgaan.

Ik ben met een vriendin naar een uitgaanscentrum gegaan. We deden dat wel vaker en het was altijd erg gezellig. Dus ook vanavond had ik hoge verwachtingen.

De avond begon al goed. We begonnen met wat shotjes en we danste. Deze vriendin zorgde er altijd voor dat ik me goed voelde. Ze danste dicht tegen me aan en liet me lachen. Op een gegeven moment was er iemand die naar me keek. Ik keek op en zag een mooie meid met bruine krullen. Ze kwam naar ons toe.

De vriendin liep ineens weg naar de bar terwijl dit onbekende meisje tegenover me stond. "Zullen wij anders even dansen?" Fluisterde ze in mijn oor. Dat was al wel intens, maar het kon blijkbaar nog erger. De meid begon met me te dansen. Ze danste dicht tegen me aan en pakte mijn hand terwijl ze die op haar heup legden. Het voelde echt alsof ze me wilde zoenen.

De vriendin kwam terug en gaf me een drankje. Ik nam het drankje aan en dit betekende ook dat het intieme dansen voorbij was. Mijn vriendin begon te praten met de meid, terwijl ik op een afstand stond te kijken. Ineens liep de meid weg. Ik vond het maar gek, dus ik vroeg mijn vriendin wat ze had gezegd. Op dat moment zag ik meid zoenen met een jongen.
De vriendin vertelde me dat ze vertelt had dat ik gay ben.

Het gevolg was dat deze meid me de hele avond gevolgd heeft. Behalve als ik omkeek, dan rende ze juist weg. Het was maar gek.

gay zijnWhere stories live. Discover now